Spotkania z hiszpańskim w Bydgoszcz:)

Temat przeniesiony do archwium.
Hej! Podziwiając inicjatywę ludzi z Lublina proponuję Spotkania z hiszpańskim w Bydgoszczy!
Może znajdą się chętni aby spotkać się z innymi ludźmi, którzy uczą się hiszpańskiego, może coś razem ugotować hiszpańskiego, potańczyć salsę, pogadać o postępach w nauce, obejrzeć jakiś hiszpański film itp. itd.

Jeśli są chętni - odezwijcie się!

Pozdrawiam
asia

ps uczę się hiszpańskiego dopiero jeden miesiąc:)
hejka jestem za! jak cos to odezwij sie do mnie na meila [email] lub na [gg] pozdrawiam
Hola!!! Ja tez jest ZA jak najbardziej!!!! Ja mowie po hiszpansku juz od 8 lat:) Rok studiowalam w Salamance. A od 4lat ucze jezyka hiszpanskiego prywatnie. Posiadam filmy hiszpanskie i muzyke. Podaje maila: [email] oraz moje [gg]
No to jest nas już trójka! Zapraszamy niezdecydowanych do napisania!
pozdrawiam
asia
hi,fajne macie pomysly,tak dalej.ja tez pochodze z bydgoszczy ale obecnie mieszkam w berlinie i tak sie sklada, ostatnio szlifuje swoj hiszpanski,bo za tydzien wyjezdzam do torre pacheco.jak mieszkalam jeszcze w polsce to uczylam sie jeden miesiac hiszpanskiego i musze powiedziec,ze bardzo latwo mi to przychodzilo.szkoda ze nie ma mnie teraz gdzies w okolicy, bo chetnie pouczylabym sie razem z wami,zycze powodzenia i przyjemnosci podczas "imprezek naukowych" :)

« 

Pomoc językowa