przejazdy do Polski i do Hiszpanii

Temat przeniesiony do archwium.
Jeśli chcecie szybko i tanio, bez przesiadek, dostac się autokarem do Polski lub z Polski do Hiszpanii, to podaję namiary do polskiego biura podróżyw Hiszpanii:
nr telefonu stacjonarnego:
963 48 38 37
nr telefonu komórkowego:
645 238 553
Można rezerwowac telefonicznie.
Firma nazywa się "Bilety do Polski. Billetes a Polonia". Sprawdzone i przetestowane. Mogę polecic.
Pozdrawiam.
a czy maja jakas strone internetowa zeby mozna cos wiecej sie dowiedziec o tym biurze...bylabym wdzieczna za informacje :)
Mają stronę itnternetową:
www.bilety.pl-es.eu
na tej stronie przeciez nic nie ma...
no, faktycznie, poza nr telefonów nic nie było, teraz już coś jest; ceny itd
moge polecić, firma jest ok, bo sama korzystam; autokary w porządku, obsługa też, no i i kierowców na trasie aż 6, to nie zasypiają
ja jestem zadowolona; no i mają bilety na całą Polskę
Nie ma to jak "dobrze" zakamuflowana reklama zadowolonego "klienta" :-)
czesc ;D ja bym byla zainteresowana przejazcem do polski jakos w okolicach swiat bozego narodzenia...;D czy do tego czasu to bedzie aktualne??? prosze o podanie maila jesli to mozliwe...;D oto moj [email] i z gory dzieki za odp ;D
Nie wiem, gdzie zaglądasz częściej - na swoją pocztę mailową czy na to forum, ale zgodnie z prośbą odpisałam na podanego przez Ciebie maila. :) Pozdrawiam serdecznie. :)
dziekuje za maila ;) wiec bylabym zainteresowana najlepiej wyjazdem z Zaragozy ,lub Barcelony najlepiej w okolice Torunia;) chcialabym sie takze dowiedziec ile trwa podroz...z gory dziekuje i pozdrawiam ;D prosze o odp na maila poniewaz tam zdecydowanie czesciej zagladam ;D
Witam wszystkim.mam pytanie czy ktoś z was wie może czy istnieje takie biuro podrozy w Pl, ktore dowozi bezpośrednio do Huelvy z wybranego miasta w Polsce?? bez żadnych przesiadek, ktore są bardzo męczące!!szczegolnie w Madrycie gdzie trzeba czekać na autobus kilka ładnych godzin i wcale nie jest to przyjemne i bezpieczne.Wybieram się do Huelvy pod kobiec Grudnia.Proszę o odpowiedź to dla mnie wazne i z góry dziękuję!!! obojetnie z jakiego miasta w polsce aby autokar jechal bezposrednio do huelvy:)
Przykro mi bardzo, ale nie ma takich połączeń... Żadne biuro podróży nie dowozi do Huelvy.
Możemy zaproponowac inne, bardzo dogodne połączenie. Jeśli jest Pani zainteresowana informacją, prosimy o kontakt albo na tym forum, albo bezpośrednio na mail firmowy:
[email]

Pozdrawiam serdecznie. :)
kiedys była taka firma transportowa , która jechała z polski do huelva,ale niestety cena nie była atrakcyjna i nie było chetnych.Powinna jezdzic nadal alga ale nie jestem pewna.Moje kolezanki lataja samolotem do malagi a potem autobusem do huelvy , połaczenia sa szybkie i rano wylatuja wieczorem juz sa na miejscu. W malaga jest bezpieczniej niz w madrycie
Bardzo proszę o podanie tego dogodnego rozwiązania:) z góry dziekuje!!!
Biuro podróży "Billetes a Polonia. Bilety do Polski" zyczy wszystkim Forumowiczom wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia.
Temat przeniesiony do archwium.