rebelde

Temat przeniesiony do archwium.
Lubicie Rebelde? mnie to właśnie skłoniło do nauki języka :))
lubie,ale nie to mnie skłoniło do nauki języka hiszpańskiego.Ale czy to ważne co nas skłania,ważne że wogole chcemy się go uczyć:)
Tez lubię Rebelde ale naradzie nauczenie się języka to narazie moje marzenie a hiszpański już mi się dawno spodobał i zaraziłam nim kilkoro moich przyjaciół :P
Rebelde to najcudowaniejsz rzecz na świecie :D Najwspanialszy serial który jest dla mnie motywacją do nauki ;))
A mnie skoniła najwspanialsza muzyka Marquess'a. I nie obchodzi mnie co inni o nim myślą...
mnie tak naprawde do nauki skłoniły podróze w miejsca gdzie ludzie mówią w tym wspanialym języku:)
no to juz tylko pozostaje ksiazke kupic do nauki ;)
a jeszcze dzieki komu lub czemu uczycie sie hiszpańskiego?Co was natchneło do nauki?
95% postow powyzej traktuje wlasnie o tym, co ich sklonilo do nauki, czy ty , za przeproszeniem, slepa jestes? Jest nawet jeden, zadziwiajaco sensowny zwazywszy na autora, traktujacy, iz,"...Ale czy to ważne co nas skłania,ważne że wogole chcemy się go uczyć:)..."
Ale o jakiej nauce ty mowisz skarbie, przeciez ty sie w ogole nie uczysz, jak nic nie umialas tak dalej nic nie umiesz
a skąd ty to możesz wiedzieć?
a ty gawianna jesteś hamski ;P
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia