Praca sezonowa w LLOret de mar 2009 !

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich , piszę w sprawie pracy sezonowej w hiszpanii w LLoret de mar . Chcialabym w te wakacje wyjechać wlasnie do lloret zarobić troche na studia, i potrzebuję do tego jakiś zwariowanych kompanów. Byłam w tamtym roku na wczasach i poznalam mnóstwo osób które pojechały tam do pracy zupełnie w ciemno i każdy coś sobie znalazł. Wszyscy byli zadowoleni z pensji no i miejscowości również , Która słynie z klubów i pubów oczywiscie . Myślę o wyjeździe tak mniej więcej w połowie czerwca, jeżeli ktoś by był zainteresowany taką szaloną przygodą to proszę o kontakt. [gg] . Ponadto prosiłabym o jakies informacje od osób które pracowały w lloret, odnośnie możliwości wynajęcia mieszkania i kosztów utrzymania się na miejscu. Będę wdzięczna za każdy post Pozdrawiam serdecznie :)
A kto jest chetny na wyjazd do pracy do Hiszpanii pod koniec lipca?? obojetnie jaki region [gg]
Witam ja bym jechał ale na początku lipca
hej

rok temu było inaczej a teraz jest ciężko , wiesz kryzys. mieszkam niedaleko lloret , gdybys miała już przysłowiowy "nóż na gardle" to jest tam nowy polski bar niedaleko plaży w poblożu mc donalda , może tam popytaj czy kogoś znają , coś polecają itd , ale nie wymagaj od nich pomocy , raczej informacji . bar się nazywa magda czy małgosia , jakies tam polskie imię .

powodzenia

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Brak wkładu własnego