Pytanie:)

Temat przeniesiony do archwium.
mam pytanie bo kolezanka mi napisala zebym sobie rozszyfrowal co to znaczy "korthe sond er pature wes ten kor" ponoć jest to napisane po hiszpansku ale jakoś nie dosłownie czy cos i nie bardzo wiem co to znaczy a bardzo jestem ciekaw :)
Może ktoś pomóc?

Pozdro i z góry dzięki
i sorry za trolowanie :P
Paweł
To w ogóle nie jest po hiszpańsku, ani dosłownie, ani w przenośni.
(Dodatkowo w hiszpańskim prawie nie używa się "k" i "w").
Mógłby to byc euskera(baskijski)ewentualnie,ale nie wiem,nie znam tego języka.
No tak ale to ponoć jest napisane tak jak sie słyszy

Pozdrawiam
Paweł
Też nie. Chyba, że koleżanka ma wadę słuchu :D
I Euskera też nie (przy czym - nawet gdyby - to Euskera to nie hiszpański, to oddzielny język).

Spytaj koleżankę co to ma znaczyć, wtedy dowiesz się jak to naprawdę brzmi po hiszpańsku :)
Pozdrawiam.
no nie chce mi powiedziec :) będe ja truł aż do skutku :)
Pozdro i dzieki za pomoc :)
Wiem,że euskera to oddzielny język,ale pomyślałam,że kumpela po prostu nie wie,a to mi mogłoby tylko pasowac do baskijskiego,bo żaden język romański to nie jest;) Dziewczyna coś Ci ściemnia chyba albo sama nie wie;D Ewidentnie hiszpański to nie jest ;)
Acha. No moglaby nie wiedziec, bo ludzie czesto mylsla, ze euskera to dialekt hiszpanskiego.
Moze uslyszala cos sto lat temu i do tego czasu zmienilo forme kilka razy?
nirn, truj, truj, bo sama jestem ciekawa :)
Może;D lol Też jestem ciekawa:D
ja bym powiedziała że to bardziej francuski zapisany fonetycznie ale nie znam franca heh
nie, francuz to tez nie jest ;]
jak dla mnie to łacina -ale wiem tylko że "cor" to by było wtedy "serce"
łacina w żadnym wypadku uczę się łaciny i na 100 nie. Ma ktoś jakiś pomysł? hehe
Język Elfów z władcy pierścieni? :D
Witam! :) Niestety nie jest to żaden z języków eutopejskich. To jest kóryś z języków afrykańskich. Trzeba by znaleźć kogoś z Kontynentu i zapytać... Żaden Europejczyk tego nie przetłumaczy; chyba, że... ma żonę, która akurat tym językiem się posługuje w swojej ojczyźnie.
Pozdrawiam serdecznie. :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia