I JAK POSZŁO??

Temat przeniesiony do archwium.
Maturzyści z hiszpanskiego-jak wam poszło?Jakie tematy na ustnym podst i rozszerz,chociaz bardziej mnie interesuje rozszerzony..Pozdrawiam!Ja mam dopiero 30.04.Chao!
ja też jestem ciekawa jakie były temaciki, jak to wszystko przebiegalo!
Nie bądzcie tacy, jak zdawaliście już to napiszcie jak Wam poszło :)
hej wam! podstawa byla ok, (zdalam na 80%),a rozszerzenie straszne!!! cos o motoryzacji, srodowisku, akcja-czytamy dzieciom ksiazki, sukces etc. ale 3mam kciuki za was, zycze powodzenia!:) besos
a coś od znajomych słyszeliście?? chodzi o ROZSZERZONY ??

gracias a todos, besitos
A podacie mi lineczka do strony z testami z tej matury z hiszpana?? Bo tak bym sobie porobiła, a szukać i szukać... eh....
proste, ustny rozszerzony na 95 %
saludos
Malwi, co tak jednym zdaniem odpowiadasz :> napisz czym Cie dreczyla komisja :]
;) No co Ty! Komisja byla zaje......sta serio. Takiego przyjecia w życiu się nie spodziewałam. szkoła tak samo. Wszystko extra. Przyjęcie ciepłe, bankiet, serioooooo. Czegoś takiego się nie spodziewałam, szczególnie od obcych ludzi w innym mieście. Zaprowadzili się do sali, odprowadzili, otwierali drzwi, wyprowadzali, no jaaaaazdaaaaaa. A komisja sympatyczna. Ale mialam pecha, spóźniłam się (pociąg się spóźnił 1,5 godz) i wchodziłąm zdawać po Hiszpanie!!! (ktory też zdawał jako język obcy, trochę dziwne to, co nie?) No ale super, wszystko po hiszpańsku. Czasu 15 minut i to jeszcze miałam za dużo (na przygotowanie się). Miałam sporty extremalne i co myśle o decyzji tych, no, los deputados o zniesieniu handlu w niedziele i o zakupach w supermarketach, coś takiego.
:)
Hola Kitty
Więc tak:
1. materiał stymulujący miałam o modzie(zdjęcie kobiety w sukni wieczorowej, zdjęcie piosenkarki w młodzieżowym stroju, zdjęcie faceta w garniturze, krawacie i ciemnych okularach, jakis napis oznaczający, że sposób ubierania mówi wiele o nas samych, zdjęcie kolczyków, trampek, torebki na ramię.. i to chyba wszystko
2. Tematy do wyboru: pierwszy o etyce lekarskiej, drugi o terroryźmie (czy terroryzm to walka o wolność?)
Zdawałam w Poznaniu,dostałam 19 punktów :) Życzę powodzenia :)
No mi niestety nie poszło..Sama się zdziwiłam co się stało,bo wszystko powiedziałam,tylko z jednym pytaniem miałam problem.Ale wybrnęłam z niego.Co z tego,jeśli mając certyf.,będąc po 5latach nauki ja otrzymałam 70%...
Szkoda,ale na pisemnej wszystko się zmieni :)

STYMULUS:różne rodzaje domów i kilka dziwnych pytań do nich
TEMAT:osoba starsza może czuć się zagubiona w świecie zdominowanym przez młodzież.

SALU2
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Inne