Matura próbna 2010

Temat przeniesiony do archwium.
Słuchajcie maturzyści normalnie fenomen! U mnie w szkole specjalnie dla mnie nie mam pojęcia skąd skombinowali mature próbną z hiszpańskiego na poziomie podstawowym(piszę zamiast angielskiego). Będę miała własną komisję i wszystko! Jedyne czego nie mają to płyta z nagraniem, więc zapewniom mi transkrypcję. Jestem w takim szoku, że nie mogę się otrząsnąć! Nigdy bym nie pomyślała że moja szkoła tak dba o uczniów tym bardziej że w moim mieście nikt nie pisze matury z hiszpana. A jak tam u was?
ciekawe skąd ją wzięli może ktoś wymyślił? :) heh ale fajnie masz całkiem :) porządna szkoła
wiesz co jednak odwołuje fajność mojej szkoły hehe to była żenada pisałam druk z neta matury podstawowej w 2008 r.A na dodatek oni mają mi ją oddać do sprawdzenia przez moją nauczycielkę hahaha więc w sumie to moge sobie wszystko poprawić nawet. Mam im tylko podać wynik. To jest największa z bzdur o jakiej słyszałam haha
hah u mnie co ciekawe dziś się dowiedziałam, że byłam na liście wywieszonej w klasach.. ludzie pisali przeróżne przedmioty.. i było A.L język hiszpański.. szok. Po co byłam na liście skoro arkusza brak? no chyba, że ktoś mnie o czymś
nie powiadomił.. i nie przyszłam... co za organizacja..

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa