szkocki norweski szwedzki fiński...

Temat przeniesiony do archwium.
kto wie gdzie można się uczyć szkockiego, norweskiego szwedzkiego lub fińskiego najlepiej online jak nie to w okolicach bielska białej albo katowic..
bardzo mi zależy a nigdzie nie moge znaleźć nauczyciela...będę wdzięczna za odp. na adres [email]
mmm ja wiem gdzie mozna, ale to w szczecinie, bo sama sie tam ucze szwedzkiego, ale w tych okolicach to niestety nie wiem, a on-line to wiesz hmmm nie slyszalam, ale moze ejst jakas strona, ale bardzo polecam ktorys ze skandynawskich jezykow =D
Trzymaj sie
ja ucze sie szwedzkiego we Wroclawiu na politechnice. jezyk ciekawy, szczegolnie akcent. wlasnie szukam slownika on-line... i ciezko mi idzie. jakbyscie cos znalezli dajcie znac. z gory dziekuje
no niestety z językami skandynawskimi jest kłopot, ja już jakiś czas szukam dobrego biura tłumaczeń, które tłumaczy teksty techniczne na fiński i klops, a może Wy możecie mi kogoś polecić. Z góry dzięki
szwedzkiego, a takze innych jezykow mozna na przyklad uczyc sie we Wrocławiu w studium jezykow obcych przy Politechnice Wrocławskiej. www.sjo.pwr.wroc.pl
Zachecam do zapoznania sie z oferta
pozdrawiam

« 

Pomoc językowa