Hiszpańskie znaki na klawiaturze....

Temat przeniesiony do archwium.
Mam taki pytanie/problem jak skonfigurowac ustawienia mojego komputera zebym mogl uzywac hiszpanskich znakow?? (na razie kozystam z metody kopiuj wklej, ale jest troche meczace :/ ) pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi
start/ustawienia/panel sterowania/ustawienia regionale i językowe/języki/ dodaj - ale wątpię czy Ci będzie łatwiej :]

Pozdrawiam!
jest łatwiej i to dużo :)
podaj maila to ci zeskanuję i wyślę stronę z książekczki dołaczonej do Espanol para ti -tam jest opisane co i jak i jest dużo wygodniej :)
Jestem w trakcie pisania licencjata i mam podobny problem.Czy moge prosic rowniez o przeslanie takiego maila?Bede wdzieczna.Podaje moj mail [email]
prosba do liv6 - jesli to mozliwe, to ja rowniez poprosze o ten skan, pzdr, [email]
[email] :D
ja rowniez prosz Dzieki [email]
jesli mozna prosic to i na [email]

wielkie dzieki :)
A dałoby rade jeszcze raz proszę ? [email]
Najłatwiej jak można:

Panel sterowania -> Opcje regionalne -> zakładka "Ustawienia regionalne" -> kliknąć "Dodaj"

Wybierasz z listy "Hiszpański (międzynarodowy)" z układem klawiatury "Amerykański-międzynarodowy"

Zatwierdzasz klikając

potem w razie potrzeby wystarczy przełączyć klikając małą granatową ikonkę w prawym dolnym rogu obok zegara - domyślnie jest "PL" - rozwija się lista i wybierasz "ES". Z takim ustawieniem wszystkie akcentowane litery i znaki specjalne wybierasz jak znaki polskie.

Proste prawda? :)

pzdrv
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa