Oczywiscie kazdy powinien wybrac sposob nauki jaki wlasnie jemu odpowiada, jak dla mnie osoby doroslej Espanol jest jedynym kursem , ktory przypomina uporzadkowany podrecznik...lekcja po lekcji wprowadza nowe zagadnienia i wszystko to bez poszukiwan a praktycznie za nacisnieciem jednego przycisku "nauka" . Oczywiscie brak w nim tych multimedialnych atrakcji ( jak np w Tel me more) ale jak dla mnie to moze byc dobrym uzupelnieniem nauki, wzbogacenie wprowadza zbyt duzy haos. Choc nie przecze, ze te multimedialne zabawy sa doskonalym sposobem nauki dla mlodszych uzytkownikow. Najwiekszym atytem Espanol para ti jest system powtorek chyba najlepszy jaki zostal do tej pory zastosowany w jakich kolwiek programach.
Jak dla mnie ten program jest dobra baza , ktora warto wzbogacic o inne programy np. Tell me more (choc moim zdaniem cena jest zbyt wysoka za to co ten program oferuje)
Reasumujac- doskonaly motywujacy do codziennej pracy system powtorek, prosta obsluga...i dobrzez dobrany materiam kursu oparty na wczesniej wyprobowanych i sprawdzonych kursach kasetowych. No i oczywiscie cena przystepna jak za kurs zapewniajacy okolo roczna nauke( choc podobno to zakres 3 letniego kursy tradycyjnego) -89zl to nie jest wygorowana cena.