Podręcznik - samouczek dla początkujących

Temat przeniesiony do archwium.
Wyszukałam kilkanaście pozycji podręczników do samodzielnej nauki hiszpańskiego. Niestety w księgarni internetowej książki nie można przejrzeć a i w zwykłej księgarni często też nie z uwagi na foliowe opakowanie (dołączone płyty). Może ktoś uczy się właśnie z takiego podręcznika i zrecenzowałby go krótko. Ogólnie, o zaletach i wadach. Ja mam "Hiszpański w cztery tygodnie" i raczej jestem zadowolona, ale chciałabym utrwalić i wzbogacić swoją wiedzę przy pomocy jeszcze innego podręcznika. Pozdrawiam :)
ja proponuję Ci espanol para ti w wersji cd. jest super, zaczęłam sie uczyc właśnie z tej książki. Kupiłam ją na allegro.
A co myślicie o kursach PONSA: Hiszpański w 1 miesiąc / 3 miesiące?
Podbijam temat!! Bardzo podoba mi sie język hiszpański i chciałabym sie go nauczyc. Jakie podręczniki polecacie do samodzielnej nauki? Ksiazka plus płyta z wymowa oczywiscie. Przez wakacje chce poznac chociaz podstawy, jesienia może jakis kurs wybiore. Dzieki bardzo za wszystkie odpowiedzi.
Dziewuszki, wpiszcie w wyszukiwarce na forum pons i wyskoczą wam linki tam gdzie już był poruszany temat. Ja jestem zachwycona espanol para ti,a ponsa mialam z francuskiego i uwazam, ze był kiepski. Ale to tylko moje zdanie. Każdy ma inne.

« 

Studia językowe

»

Studia językowe