Extr@ po hiszpańsku

Temat przeniesiony do archwium.
A więc może ktoś z was widział taki serial Extr@ lecacy na jedynce i mający pomagać w nauce angielskiego? Ja dla mnie to jest zbyt łatwy :) no ale nawet fajny ale czytałam (na stronie Channel 4), że istnieją jego hiszpański, niemiecki, i francuski odpowiedniki. Więc po 1 czy ktoś z was wie skąd to ściągnąć (choć watpię :D)? a po drugie może poprosić by jedynkę o puszczenie tego serialu? W końcu to fajna pomoc w nauce języka tym bardziej, że od niedawna mozna legalnie pojechać do hiszpani do pracy XD XD XD
Fakt, fajnie by było gdyby jedynka puszczała Extr@ po hiszpańsku, ale im się to nie opłaca. Hiszpańskiego nie uczy się tyle osób, co uczy się angielskiego.
no napewno nie tyle ile angielskiego ale napewno nie jest ich mało i ciągle przybywa :) W końcu jest uzywany w 21 krajach i jest 3 najczęsiej używanym językiem (po angielskim i chińskim).
Dostałam odp z TVP1 (jak kogos to interesuje w ogóle :D):
Witamy
Narazie nie przewidujemy emisji tego programu w takiej wersji.Ale przekażemy redakcji taką sugestię.Być może w przyszłości uda się nadać wersję hiszpańską.

A czyli to pewnie znaczy, że się nie doczekam bo jest jakieś 2 % szans XD
Ja tam wolałem sobie kupic niz czekać az telewizja wyemituje
kupić??? o a gdzie??? Baaaardzo mi na tym by zależało ;)
widziałam raz w intenetowym sklepie za 100 funtów ale bez przesady nie dam 600 zł za to, a ty gdzie to kupiłeś (chyba sie powtarzam :D)?
Ja to kupiłem we Włoszech za 65 euro. Dokladnie w Rzymie
Dzięki wielkie za informację :)Tylko hmm... mam nadzieję, że znajdę to w jakimś włoskim sklepie internetowym czy coś bo w najbliższym czasie się do Włoch nie wybieram(tylko własnie do Anglii, a tam tego z pewnością nie opłaca się kupować :D).
a tylko jeszcze jedno pytanie: czy to się nazywało extr@ spagnolo czy jakoś inaczej?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Życie, praca, nauka