Podręcznik do nauki hiszpanskiego?

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
Uczę się sama (na razie). Potrzebuję jakiegoś dobrego podręcznika (mam jakiś staroć, który nie jest zbyt fajny). Proszę o pomoc. Podpowiedzcie coś.....

elzi
hehe ;p ja słysząłem, że "De pe E pa" Jest nawet dobry ;p Albo "Español Para Tí" hehe ;p pozderki
polecam ci "Espanol de pe a pa" Spokojnie mozna sie z niego uczyc samemu, jest napisany po polsku, wszystkie slowa i gramatyka sa tlumaczone na polski.
A Espanol para ti tez jak najbardziej :)
No i jeszcze Easy Espanol gdyby ci sie udalo gdzies do tego kursu dotrzec (kurs na kasetach z zeszytami, sprzedawany byl w kioskach kilka lat temu, wyszlo 70 numerów)
Dzięki, będę szukać.
Już nie mogę z tą książką, którą mam. Ryczę ze śmiechu zamiast się uczyć.....
oj patrzylam na cene tego de pa - aleeee drogi :(
No niestety ;/ he ... Ale looknij na to:

http://www.hiszpanski.ang.pl/kto_chce_6775.html

może pomoże Ci No Hay Problema ;p
Dzięki, może pomoże :)
no, niech Ci pomoże ;p pozdrawiam ;p
Espanol de pe a pa rzeczywiscie jest drogą książka ale jednoczesnie przerabiajac pierwsza czesc mozna powiedziec ze juz sie sporo umie. Dużo słownictwa, dużo wprowadzonej gramatyki. W porównaniu z innymi ksiązkami dla osób poczatkujących wydaje mi się że jest tam tego naprawde sporo.
Jesli mieszkasz w wiekszym miescie to sprawdz czy tej ksiazki nie ma w jakiejs bibliotece W Łodzi na przykład jest w bibliotece Uniwersytetu Łódzkiego. zarówno 1 jak i 2 część. To tak jakby ktos był zainteresowany ;)
Miasto duże i owszem, ale ja nie mam tyle czasu żeby przesiadywać w bibliotece, muszę w domu. Wymyśliłam, że zażyczę sobie tę książkę jako składkowy prezent urodzinowy. To już bardzo niedługo :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia