Kto mnie nauczy hiszpanskiego??

Temat przeniesiony do archwium.
No wiec tak. Poszukuje kogos kto lubi nauczac jezyka i by mi pomogl. Jestem na pozioie podstawowym ale bardzo chce sie nauczyc hiszpanskiego. Moze byc przez skype, gg, spotkania itp. Forma jest mi obojetna.
Wiem ze nikt nie jest takim wolontariuszem wiec ze swojej strony moge zaoferowac nauke francuskiego i angielskiego. Z obu jezykow jestem na poziomie zaawansowanym :)

Mam nadzieje ze ktos sie znajdzie bo mi samodzielna nauka niestety nie idzie i boje sie ze wszystko zapomne.

Pozdrawiam

Ola
A gdzie mieszkasz?:> Ja osobiscie poszukuje kogos do podszkolenia mojego angielskiego:> a moge pomoc w hiszpanskim. Jestem z Gdańska. Daj znac;) Pozdrawiam
Ja jestem z warszawy ale moge sie uczyc przez skype lub gg :) to nawet lepiej bo wtedy nie traci sie czasu na dojazdy.

A na jakim poziomie jest twoj angielski??

Pozdrawiam
hej!!!! bardzo chetnie udzielilabym zajec z hiszpanskiego. tez jestem z warszawy, ale osobiscie wydaje mi sie, ze lepsze sa spotkania niz nauka przez skypa. ;] a zainteresowana jestem francuskim, powiedzmy, ze sie troche uczylam, ale przestalam kosztem wloskiego i znowu baaardzo bym chciala powrocic. ale w zasadzie dopiero od wrzesnia/pazdziernika moglabym zaczac Ci pomagac, jestem w klasie maturalnej i wiesz... troche nauki jest. a pozniej wakacje. ale od pazdziernika baardzo chetnie ;] z najwieksza przyjemnoscia. jak bylabys zainteresowana to sie odezwij. pozdrawiam
Kurcze mi by zalezalo zeby jak najszybciej sie za to zabrac. Ale jesli nie da sie wczesniej to jestem zainteresowana nauka chociaz od pazdziernika. A gdzie dokladnie mieszkasz? Ja na Bemowie. Moze sie umowimy tak ze np poradzisz mi narazie z czego moglabym sie poduczyc zeby teraz bezczynnie nie siedziec a od pazdziernika zaczelybysmy na powaznie.

A na jakim poziomie jestes z francuskiego??
I jak widzisz nasza nauke? Bo spotykanie sie np dwa razy w tygodniu po 2 godziny (franc i hiszp) to troche sporo. Dlatego np mi by pasowalo raz sie spotkac i raz przez skype.

Pozdrawiam
Hejo Ola :* Jak bys chciala jakich kolwiek rozmow,pomocy,etc. to ja jestem otwarta :D Czesto przebywam na GG takze to nie byl by dla mnie problem :)
Niestety ze skype,tutaj juz gorzej..wczoraj zepsul mi sie mikrofon i teraz cierpie,heh.

Jak cos to wiesz,GG : 3854452

besos.
*jakichkolwiek,juz mi sie gramatica polska miesza ;)
Dzieki Gatita tylko ja potrzebuje kogos kto mi przygotuje jakis temat, slowka do wkucia, gramatyke itd ale jak bede miala problemy to na pewno sie odezwe :)
hej!!! bemowo niedlugo sie stanie moim 2 domem, bo coraz czesciej tam bywam. ale mieszkam zupelnie po przeciwnej stronie warszawy, daaaleko ;] generalnie zawsze w ponidzialki bywam na bewmowie, a Ty gdzie mieszkasz dokladnie?? i jaki masz poziom hiszpanskiego?? tak mniej wiecej do jakiego momentu w gramatyce?? i slownictwo?? materialow z hiszp mam baaardzo duzo w zasadzie na kazdym poziomie.bo ja to z francuskim to tak srednio w zasadzie... pomaga mi wloski i hiszpanski, ale nie mowie jakos specjalnie ;]. w sumie 1 spotkanie i 1 rozmowa na skypie bylaby ok, tylko w zasadzie na skypie... to juz lepiej tylko 1 w tyg i wiecej w domku nieee ;]
booziaki
monia
No dokladnie to na nowym bemowie.

Moj poziom hiszpanskiego: uczylam sie 1,5 roku dwa razy w tygodniu po 1,5 godziny. Ale niestety w tym semestrze musialam przerwac nauke bo zadne godziny mi nie pasowaly.
Uczylam sie oczywiscie czasu terazniejszego, preterito perfecto, preterito imperfecto i preterito indefinido ale juz mi sie to calkiem pomieszalo i nie wiem kiedy co sie uzywa :P Ale do pazdziernika sobie przypomne. Ogolnie przerobilam cala ksiazke podstawowa czyli teraz powinien byc poziom hm...pre-intermidiate??? No jakies sredniozaawansowany czy raczej cos miedzy podstawowym a sredniozaawansowanym?? Ale raczej na to nie licze bo wszystko mi sie pomieszalo i nawet do 20 nie umiem policzyc. Potrzebne mi po prostu dobre odswiezenie mojej wiedzy a dalej to juz jakies nowe rzeczy.

A z francuskiego to sie nie martw bo mam wprawe w nauczaniu.
To moze umowimy sie np ze teraz moze sie bedziemy przez gg kontaktowac raz na tydzien czy na dwa i damy sobie czas na odswiezenie tego z czym same sobie poradzimy ( no Ty mozesz oczywiscie przez wakacje ) a od pazdziernika ruszymy raz w tygodniu na zywo a raz na skype??
no spoko. po prostu moge Ci wysylac jakies cwiczenia itp a Ty mi mozesz odsylac. ale to chyba sobie za bardzo nie pogadamy ;] a to tez wazne jest. to podaj mi swoj nr gg to do Ciebie sie odezwe.
No wiesz, ja nie chce Ci zabierac za duzo czasu bo matura to bardzo wazna rzecz i nie wolno sie rozpraszac ;)

Moj numer gg to 2498705 ale to moze pogadamy juz jutro bo dzis jest juz troche pozno.

A za cwiczenia bede bardzo wdzieczna

Dobrej nocy!!!
Czekam na Twoja wiadomosc na gg. Tym ze mnie nie ma to sie nie przejmuj tylko zostaw jakis znak zebym miala twoj numer. Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia