ESPAÑOL

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!!!
Mam taką prośbę czy mogę prosić was o skany chociaż kilku stron podręcznika Espanol de pe a pa. Chę się przekonać czy warto kupić ten podręcznik i ogólnie zaciekawił mnie on bo podobno jest rewelacyjny. Mój mail [email]
Proszę na mail [email] po tamta poczta nie jest aktywna.
Z góry dzięki
Ja skanów nie mam, ale książka jest ŚWIETNA i wasrto ją kupić. I trzeba oczywiście mieć dużo silnej woli ;) pozdrawiam
Acercapo, co w tej ksiazce jest takiego swietnego?? Jesli chodzi o teksty, to sa to raczej dialogi z uzytecznym slownictwem czy jakies artykuly, czytanki?
acercapo a czemu nie dodasz że tą książke trzeba w nauce uzupełnić La mar de palabras
A o co ją trzeba uzupełnić?
właśnie nie wiem o co ją uzupełniać i po co, nie ma takiej potrzeby

to, ze ejest świetna to moje zdanie - przyjemnie się z niej uczyć bo wszystko jest jasne. też macie problemy ;/ nie rozumiem ...
to mogę prosić o te skany :)
[email]
Na stronie wydawnictwa jest początek książki

http://www.wydawnictwo-europa.pl/pdf/espanol1prev.pdf
W 100% zgadzam się ze stwierdzeniem, zę ksiązka jest rewelacyjna. Jest w niej wszystko czego trzeba na początek. Gramatyka wyjaśniona w bardzo prosty i zrozumiały sposób, sympatyczne dialogi z garścią użytecznego słownictwa, pod kazdym dialogiem wyjaśnienie nowych słów. Uczyłam się z tej ksiązki w liceum i na dobre mi to wyszło. Oczywiście potem nie mozna poprzestać na tym jednym podręczniku, bo to tak jakby przez całą szkołę uczyc się polskiego z jednej książki, ale na początek do nauki podstaw jest świetna.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia