CD do De pe a pa

Temat przeniesiony do archwium.
Jakiś czas temu zakupiłam podręcznik De pe a pa,wówczas był dostępny jedynie z kasetą, wreszcie postanowiłam zrobić użytek z tego zakupu, bo wtedy kurs niestety nie wypalił, ale praca z kasetą troszkę zniechęca, może znajdzie się jakaś dobra dusza która mogłaby mi zgrać płytę i przesłać:)
pzdr. A.
którą część? 1(niebieska) czy 2 (pomarańczowa)?
A ma ktoś niebieską?
Bo ja mam, chciałam pożyczyć kumpeli ale nie mam do niej audio na cd.
A jak wiadomo nowoczesne odtwarzacze nie mają już nawet kieszeni na kasety.
potrzebuję cd do części I - byłabym bardzo wdzięczna
Czy przeslalabys mi tez plyte do ksiazki de pe a pa 1, ksiazke udalomi sie kupic w antykwariacie,niestety juz bez nagrania. Nie wiem jak by ci bylo latwiej,moze poczta, albo na maila w postaci mp3, jesli to nie kosztuje duzo pracy.Odwdziecze sie tez jakas mila przesylka ;)
Jeżeli masz kasetę, to kup sobie kabel z końcówkami typu jack z obu stron (tak jak przy słuchawkach) - około 10-12 zł. Łączysz magnetofon / walkman z jednej strony i komp (wejście na mikrofon) z drugiej strony. Sciągasz z sieci program np. "Audio Recorder for Free" - łatwiutki w obsłudze. I w ten sposób przerabiasz kasety na mp3. Ja w ten sposób zrobiłam milion kursów i jest ok.
Hej, próbuje "przerobic kasety" w sposób opisany przez Ciebie i po nagraniu próbuje odtworzyc plik mp3 i nie mam głosu:( Jezeli mogłabyś odezwać sie do mnie na [gg] i skonsultowałabym z Toba mój problem:) Pozdr i czekam;)
do 1 części mam niestety kasetę (kupiłam ją dawno temu nie było jeszcze płyt) ale do drugiej już płytę
pozdrawiam
Do Anda76:

Jeżeli nie masz głosu w mp3 to może włożyłaś kabelek do złej dziury. Spróbuj przy kompie wejście na mikrofon albo wejście liniowe (na tylnej płycie na dole). Sprzęt audio oczywiście podłączacz wejściem do słuchawek.
Aha - i zobacz sobie w ustawieniach głosności (ikonka w prawym dolnym rogu na pulpicie), czy nie masz zaznaczonej opcji 'wycisz wszystkie'.
Ps. Nie mam gg, dam radę kontaktować się tylko przez formu.

Pzdr.
Dzięki Devotka:) doszłam do tego wczoraj późnym wieczorem, miałam źle ustawioną głośność!! Teraz "śmigam z kasetami' Pozdrowionka:)
Nie podeslalabys mi na maila mp3,ktore udalo ci sie zgrac z kasety do de pe a pa cz. 1? Kupilam uzywana ksiazke, niestety juz bez kasedy i przez to trudniej jest mi sie uczyc. Bylabym bardzo wdzieczna, moj nr [gg] .
byłbym również zainteresowany płytą Cd do Espanol de Pe a Pa, części niebieskiej i pomarańczowej. Czy mogę liczyć na pomoc z Twej strony?
cd mam jedynie do drugiej części, jeśli uda mi sie ją jakoś przegrać (nie mam nagrywarki) to tak. pozdrawiam
ok no dobra poświeciłam sie - audio do 2 częsci de pe a pa macie tutaj:

http://rapidshare.com/files/53870843/De_pe_a_pa_CDaudio_2.zip

pozdrawiam
a jak to sciagnac??? bo ja jestem na bakier z takimi technologiami :)))bede wdzieczna za pomoc!! pozdrawiam:))
Na pierwszym okienku klikasz Free, potem pojawi ci się drugie, wpisujesz kod, ktorego od ciebie wymagają i sciagasz, proste;)
Płyty do Espańol de pe a pa można dokupić w wydawnictwie (Europa). Wystarczy skontatkować się poprzez formularz kontaktowy zamieszczony na stronie wydawnictwa. Osobiście zakupiłam płyty do obu części. Zapłaciłam niecałe 25 zł.
http://www.wydawnictwo-europa.pl
Witam , pilnie potrzebuje Espanol de pe a pa / 1 / niebieska
uzywana lub skserowana plus kaseta.Czy ma ktos do odstapienia? /odplatnie/
Ratunku! Kupilam ostatnio ksiazke De pe a pa z plyta CD i ja zubilam. Blaam czy ktoś moze mi ja skopiowac i przeslac?
Temat przeniesiony do archwium.