Wymiana językowa z Kolumbijczykiem - Trójmiasto.

Temat przeniesiony do archwium.
Hola, muy buenas tardes,
Poszukuję osób, które byłyby zainteresowane wymianą językowa z 19-letnim, bardzo sympatycznym;) Kolumbijczykiem mieszkającym w Sopocie. Mieszka on w Polsce od 5 miesięcy, uczy się w szkole językowej dla obcokrajowców, jednak to tylko 2 razy w tygodniu,a przydałoby się więcej, aby posługiwać się w miarę poprawną polszczyzną...;)Młodzieniec ten włada biegle hiszpańskim:), trochę angielskim i trochę polskim...Jeżeli byłby ktoś zainteresowany wymianą językowa, może być również w godzinach przedpołudniowych, prosiłabym o kontakt na adres [email] - zajęłabym się organizacją;)
Saludos y gracias
A czy zdalna wymiana umiejętności też wchodzi w grę?
Bo niestety nie mieszkam w Sopocie lecz w Krakowie. ;-)
Hiszpański trochę znam, przydałoby się więcej.Angielski znam biegle, Polski to mój rodzimy język-z przyjemnością nawiążę korespondencję z nativem speakerem mówiącym po hiszpańsku.Nauczam języków obcych,polskiego uczyłam moich obcojęzycznych krewnych więc jeśli twój znajomy byłby chętny to zapraszam do korespondencji.
[email] albo [email]
W temacie najlepiej wpisać "tandem językowy" (wtedy nie zginie mi w spamie).
Pozdrawiam!
(Dla bliższej informacji: jestem kobietą, mam 26 lat ;-) )
ponowiłabym pytanie z góry: o zdalną wymianę umiejętności...? Ja jestem z Częstochowy...(czyli jeszcze dalej). Znam trochę hiszpański, ale dopiero się rozkręcam, średnio angielski, no i rzecz jasna polski. Jestem naprawdę bardzo zainteresowana taką korespondencją (nawet bardziej niż z hiszpanem, jako że bardziej interesuje mnie kultura Ameryki Południowej i również tamtejsze słownictwo...). Z tym że nie mam takich referencji jak koleżanka z góry... :(
mój e-mail: [email]
A może lepiej zacząć od lekcji geografii ? Bo skoro Częstochowa jest dalej od Sopotu niż Kraków.. :-)
nie wiem czemu zakodowało mi się we łbie że Poznań a nie Kraków jak tak to faktycznie ja mam bliżej o jakieś 180km xP
ja jestem z Sopotu :) 5612204 to moje gg
Gracias por todas las respuestas.
Wszystkie informacje zostaly przekazane wlasciwej osobie, czyli Kolumbijczykowi i z tego, co mi wiadomo probuje on cos sklecic po polsku i wyslac;) więc mam nadzieję, że nie zawiedzie;] Pozdrawiam
Czesc
Jestem z Sopotu i chetnie poucze sie wymiennie hiszpańskiego w zamian za polski :) niestety wlasnie wyjezdzam do wloch i wroce kolo 10go grudnia , moj numer to 5[tel]a [gg]
pozdrawiam
Gabi
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia