Nauka od zera

Temat przeniesiony do archwium.
61-68 z 68
| następna
Z tego co wiem "Pigulka" uczy do poziomu A2, a "No hay problema" poziom sredni uczy na poziomie B1 :) Tak wiec wydaje mi sie ze nie powinno byc jakies wielkiej przepasci miedzy nimi, ale lepiej byloby gdyby odpowiedzial Ci ktos kto uczyl sie z obu tych programow.
niestety nie znam się na tych poziomach.....
Ile jest poziomów "a" i ile "b", bo jak to bede wiedział, to będe mógł sie juz domyśleć.
http://www.jezyki-obce.stronawww.eu/poziomy.html

polecam ta stronke. Tutaj dowiesz sie o europejskich poziomach zaawansowania jezyka ;)
u gory masz podane linki do rapidshare'a ;d
Hola ^-^ czy jeśli ucze się angielskiego łatwiej bedzie uczyć sie mi hiszpańskiego? bardzo chciałabym sie go uczyć ale sama nie wiem . . .
I czy hiszpanski jest naprawde trudny?
dla mnie było łatwiej, uzycie czasow niektórych wydaje mi sie podobne i jest wiele słów bardzo ale to bardzo podobnych. Czy jest trudny? chyba wszystko jak sie chłonie z pasją wydaje się łatwe:) Powodzenia
A nawet są słowa podobne do języka polskiego. Ale to raczej wynika z zapożyczeń. A język jest piękny i nie jest trudny. Polecam. Mi podoba się samotna nauka.
TVE Int. i Canal 24 Horas zmieniły częstotliwości, to nie wina Polsatu czy Cyfry+.
Jeżeli jeszcze nie macie tych kanałów to przeskanujcie satelitę. Oba kanały są na częstotliwości 11727 V.
Temat przeniesiony do archwium.
61-68 z 68
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia