literatura second hand

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś wie gdzie można w Warszawie kupić UŻYWANE książki w jęz. hiszpańskim? Powieści, albumy, itp. W jęz. angielskim jest ich pełno w sklepach z używaną odzieżą, na wagę za 20 zł można kupić 5-6 całkiem niezłych powieści czasem 300 stronnicowych, a literatura hiszpańska jest u nas koszmarnie droga.
Pozd.
ja kiedyś kupilam 6 fajnych powieści po ang za ok 5 zl :) Rzeczywiście, szkoda ze w PL tak ciężko dostać cokolwiek po hiszpańsku w rozsądnej cenie. Myślę, że takie książki można znaleźć najpewniej w SH, ale to już zależy od dużego szczęścia...
Co prawda nie w Warszawie, ale przez internet w różnych cenach można kupić używane książki w Estudiante : http://estudiante.pl/sklep/index.php/cPath/140_145
Może coś dla siebie znajdziesz. Osobiście byłam bardzo mile zaskoczona, że znalazłam tam kilka pozycji po katalońsku. Kontakt z księgarnią był bardzo dobry a wysyłka błyskawiczna.
Pozdrawiam
Dziękuję wszystkim za informację!
nie chce, zeby to zabrzmialo jak reklama, ale na allegro mozna znalezc ksiazki po hiszpansku i do hiszpanskiego w naprawde swietnych cenach. konto z allegro, na ktorym znalazlam juz nieraz swietne, ciekawe ksiazeczki w super cenach to jeicamdn. nie chce, zeby to wygladalo na reklame, tym bardziej, ze konto nie nalezy do mnie i mam nadzieje, ze nie bedzie to tak zinterpretowane. sa tam ksiazki nowe, ale w bardzo dobrych cenach.

« 

Nauka języka