profesor pedro-słownictwo

Temat przeniesiony do archwium.
witam,zastanawiam sie nad zakupem multimedialnym...co sadzicie o profesor pedro slownictwo...pytam osob ktore posiadaja pelna wersja,nie demo...
Ja mam.
Przerobiłam większość pakietu i stwierdziłam, że te zwroty, które zostały są mało przydatne - zamiast tego wprowadzam własne słowa i w ten sposób wciąż się uczę z programem.

Zdecydowanie polecam.
Ale pamiętaj, że to jest program dla ludzi, którzy chcą pracować regularnie (tj. codziennie) a nie od czasu do czasu:)
Ja też mam i tez jestem bardzo zadowolona z Profesora Pedra! System nauki jest naprawdę świetny, nigdy nie uczyłam się z taką łatwością i przyjemnością (z czym nauka słówek nigdy mi się nie kojarzyła). faktycznie, trzeba się regularnie uczyć, ale jeśli nie ma się czasu codziennie, to można ustawić sobie częstotliwość powtórek wedle swoich możliwości, żeby nie mieć ogromnych zaległości. Ważne jednak, że czasem wystarczy 15 min dziennie i to może być pierwsze 15 min po odpaleniu komputera.
Również polecam :)
A ja też mam ten program i zdecydowanie polecam:) La Belle ma rację, że to program dla kogoś kto będzie uczył się codziennie, ale w odróżnieniu od Niej postanowiłem przerobić wszystkie słówka i zdania, które tam się znajdują. A no właśnie - ZDANIA. Profesor oprócz słów uczy również zdań, więc nie odpuszczaj sobie ich. Będzie Ci wtedy o wiele łatwiej później tworzyć własne zdania:) Pa!

»

Pomoc językowa