Osoba do wspólnej nauki

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć wszystkim! Postanowiłem założyć ten temat, gdyż szukam właśnie osoby, z którą mógłbym pouczyć się wspólnie hiszpańskiego. Obecnie jestem na poziomie B2, chodziłem niegdyś do szkoły językowej ale taraz nie mam niestety kasy na kurs. Myślę, że fajniej jest razem poznawać tajniki tego pięknego języka, jakim jest hiszpański. Posiadam dużo książek, podręczników itp., takżde z tym nie będzie problemu:)
Jeśli chodzi o mnie - jestem z ŁODZI i mam 23 lata. Świeżo upieczony aboslwent anglistyki na UŁ. Mój mail: [email] Dzięki i pozdrawiam!
Bardzo chętnie, tylko że ja jestem dopiero na poziomie podstawowym od... trudno powiedzieć ilu już lat ;) Nie chodziłam nigdy na kurs właśnie głównie z braku kasy, bo zawsze były inne ważniejsze wydatki, a nie jakieś tam moje fanaberie :( Próbuję właśnie uczyć się sama ze wszelkich dostępnych źródeł, tj. portale internetowe, filmiki na youtube, podręczniki, płyty, seriale w tv (od tego wszystko się zaczęło:)) Idzie mi... hmm... powoli, ale jednak ma się tę satysfakcję, że się człowiek sam czegoś tam jednak nauczył :]

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie