tanie bilety barcelona krakow barcelona na sierpie

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc!!Mam do odsprzedania dwa bilety na trasie Barcelona-Krakow-Barcelona ,wylot w niedziele 14 sierpnia o godz.9 35 ,powrot we wtorek 30 sierpnia 11 03.Linie SKY EUROPE.Nie mozemy z mezem ich wykorzystac,bo zmienily nam sie plany,jesli jest ktos chetny to proponuje cene 80 euro za jeden plus zmiana nazwiska to jest 25 euro,taniej nie znajdziecie,jesli odpowiada wam termin!!!
szkoda ze nie do madrytu!!
Naprawde nikt nie reflektuje,to przeciez tanio jak na moje oko????
Szkoda, ze nie tygodnie wczesniej. w tym terminie niestety nie dam rady, choc oferta jest rzeczywiscie atrakcyjna.
no to moze ktosss inny....
hejjj odezwij sie czlowieku...
jestem w totalnym szoku,że nikt nie chce kupić tych biletów za tak śmieszną cenę....gdybym nie wyjeżdżała w tym terminie do Francji,w ogóle bym sie nie wahała...mam nadzieję,że ktoś się jednak skusi!powodzenia!
Ja tez jestem w szoku....ale jeszcze czekam,bo czasu sporo...mam chetnego,ale tylko na powrot ,wiec zobacze....wole w obie stronki!
No też bez przesady. Ja teraz mogę kupić bilet z przesiadką we Frankfurcie do Jerez na przykład za 70 euro i to z Gdańśka, gdzie mieszkam. Cena jest interesująca, bo do wylotu jak na tanie linie jest mało czasu, ale z odpowiednim wyprzedzeniem można kupić takie bilety taniej.
Czekam sobie....
Ja jestem zainetresowana kupnem biletów prosze o pilny kontakt pod numerem 5[tel]
rozumiem ze to twoj numer w polsce__??a moze nie. moj nr gg-3815542
Odezwij sie albo zadzwonie wieczorem. pozdrawiam
Musze byc w Madrycie 6 lub 7 sierpnia. Jak tam sie dostac tanio i najlepiej z Gdanska. Pomozcie por favor
wpisz w wyszukiwarke tanie linie lotnicze i szukaj bilecikow to najprostszy sposob!pa!
Teraz raczej niz taniego nie znajdziesz. tanie bilety trzeba kupować kilka miesięcy wcześniej, zwłaszcza jeśli chodzi o okres wakacji. teraz taniej kupisz bilet przez Campus Travel niż u tanich linii, niestety:(
sprzedane!!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa