wymiana materiałów

Temat przeniesiony do archwium.
Chetnie wymienię sie materiałami i programami do nauki języka
Posiadam następujace kursy multimedialne:
Espanol para ti
English Speed Up Advanced
English Proficiency
Prof Henry - słownictwo 1 i 2
Prof Henry gramatyka
Eurotalk kurs hiszpanskiego dla poczatkujacych

Szukam:
Prof Pedro - słownictwo
Niemiecki Nachste Schritte
Prof Klaus - rozumienie ze słuchu
Prof klaus - gramatyka

Mam takze zeskanowana książkę Espanol de pe a pa 2 i chętnie wymienię go na skan np gramatyki USO
aha! Mój mail: [email]
nikt nie ma ochoty na którys z wymienionych przeze mnie programów lub na skany Espanol de pe a pa 2?
Witam
Mam w związku z tym prośbę.Posiadam Espanol Para Ti Barbary Stawickiej Starsze wydanie wersja kasetowa 24 kasety.Niestety pożyczyłem komuś i zagubiona została książeczka część 1 i 2. Proszę o pmoc w zdobyciu tych materiałów. Posiadam elektroniczny słownik Collinsa
hej :)
Collinsa posiadam ale moze ktos inny chetnie sie z Tobą wymieni.
W zasadzie potrzebuję tylko skany lub fotki pierwszej i drugiej lekcji z tego kursu, resztę posiadam. Teraz jest to chyba w formie książki. Jesli można przesłać pocztą elektroniczną to z góry dziękuje. Adres poczty przesłałem na priv
Mikas, kurs multimedialny wygląda zupełnie inaczej Nie ma do niego książki, są dialogi i potem ćwiczenia na ekranach. odpalasz to z płyty... No nie mam ci jak tego przesłać mailem...
skorzystałbym od ciebie z takich programów jak : eurotalk i profesor pedro
w zamian tez moge udostepnic inne do nauki hiszpańskiego ,co nie wymieniles w swojej liscie,np hit Roseta Stone ,to program do nauki wielu językow naraz,mam tez inne,
czekam ,odezwij sie
najlepiej na [gg]
jestem z wawy a ty?
darek
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia