Praca po hiszpansku

Temat przeniesiony do archwium.
Witam.

Posiadam serwis internetowy o jednej z wysp kanaryjskich. Poszukuje osoby ktora jest chetna pisac newsy na mojej stronie internetowej w jezyku hiszpanskim. Osoba musi znac jezyk hiszpanski przynajmniej na poziomie sredniozaawansowanym.
Same niewsy nie musza byc pisane w 100 procentach samodzielnie. Moge polecic kilka stron, z ktorych mozna brac teksty i nieco zmieniac ich tresc tak aby nie bylo plagiatu. Zatem nalezy znac jezyk ale teksty nie musza byc w 100% pisane recznie.

Chetna osoba powinna pisac 10 newsow na tydzien. Przyjmujac ze na jeden news przypada 30 minut to jest to tylko 5 godzin tygodniowo. (np po 1 godzinie od poniedzialku do piatku).

Moja strona internetowa jest jeszcze malo znana i nie przynosi dochodow, ale dla chetnej osoby przewidzialem wynagrodzenie pieniezne. Takze w zaciszu wlasnego pokoju i przy komputerze chetna osoba bedzie mogla troche zarobic nie wychodzac z domu.
Chetne osoby z dobra znajomoscia jezyka prosze o kontakt. Te osoby ktore nie znaja wystarczajaco jezyka prosze nie pisac, poniewaz ja sam znam hiszpanski i szybko wylapie kto wlada jezykiem a kto uzywa google translator.

Pozdrawiam serdecznie i czekam na kontakt. wiecej info dla zainteresowanych.
Krzysztof

Wiecej info ponizej:
Cytat:
Wiecej info ponizej

...a "ponizej" pusto...
???