Bardzo prosze o sprawdzenie i poprawienie błedów
Przyjaźń dla mnie kojarzy się ono z wiernością, szczerością, oddaniem oraz poświęceniem nawet własnego życia za swojego przyjaciela. Gdy patrze na ludzi ze swojego otoczenia przestaje wierzyć że taka idealna przyjaźń istnieje. Dlaczego?Dlatego że większość ludzi ( nie twierdzę że wszyscy) traktują przyjaźń jak korzyść pt:" jak możesz to mi coś załatw", "potrzebuje tego bądź tamtego lub twojej pomocy" - nie dając w zamian nic. Niestety znam parę takich przypadków to smutne gdy potrzebujemy pomocy a zostajemy zignorowani i odepchnięci. Człowiek czuje się wtedy zdradzony i poniżony. Zaczyna wątpić że istnieje ktoś kto mógłby i zechciał mu pomoc bezinteresownie.Jednak mam nadzieje ze mało z was tego doświadczyło
La amistad para mi me hace pensar en la fidelidad, la sinceridad,(nie wiem jak jest "oddaniem") y el sacrificio incluso propio la vida por su amigo. Si miro a la gente de mi rededores (ambiente) dejo de creer que exista esa amistad ideal. Por que? Por eso que la mayoria de la gente (no afirmo, aseguro que toda) trata la amistad como benificio (provecho, ventaja)
Cómo puedes es gestoniame! necesito esto .....
Desgraciadamente se unos esos casos, es triste si necesitamos ayuda y quedamos ingnorados y......
Un hombre se siente entonces traiconado y ......
Empieza dudar que exista alguien, quien podria y querria ayudar