LIST OFICJALNY

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo bym prosiła o sprawdzenie listu. Podaję również polecenie:

Planując wakacje postanowiłaś poszukać pracy sezonowej w Hiszpanii. Znalazłaś w Internecie adres kempingu, który oferuje pracę dla osób ze znajomością języka polskiego i hiszpańskiego. Napisz do właścicieli kempingu list.
*podaj powód napisania listu i źródło informacji
*napisz czym się zajmujesz i poinformuj o znajomości języków obcych
*dowiedz się o warunki zatrudnienia i wymagane doświadczenie
*zapytaj o ewentualne terminy zatrudnienia i poproś o możliwie szybką odpowiedź

Apreciados Seńores:
Escribo para pedir información sobre un trabajo en Espańa. Esta semana me agenciado en la red la dirección, cual ofrece trabajo por la guente quien conozen lengua polaco y lengua espańol. .
Estoy interesado esto trabajo. Me qustaria trabajar en un camping vuestro. You soy periodista pero yo soy tambien el interprete, por tanto conozco lenguas extranjeras como polaco y espańol tambien.
Podria decirme sobre condiciones de empleo? Me gustaria saber qual es la experiencia requerida. Podria informe si mi experiencia es bastante.
Agradece si podereis enviarme información mas detallada en cuanto a las posibles fechas de empleo ya que yo necesito esto trabajo porque yo no tengo el dinero.
Le rogamos responda a la brevedad posible.

Se despite cordialmente.

Nie żebym liczył na pokłony, ale przeglądałem Twój profil i pod żadną odpowiedzią nie zobaczyłem postu, który by zawierał coś w stylu "Dziękuję". Nic nie kosztuje, a komuś kto wyciąga pomocną dłoń miło by się zrobiło.
Oczywiście jestem wdzięczna, za każdą pomoc. Przepraszam, jeśli kogoś uraziłam. Dziękuję za sprawdzenie zaproszenia. Jeśli nie chcesz, to nie musisz nic poprawiać. :)

»

Pomoc językowa - tłumaczenia