prosze o pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
witam po mojej "krotkiej" nie obecnosci. juz raczej nie bede wklejac głupot, ale od czasu do czasu poprosze was o pomoc.
zalezy mi na takich zdaniach:
1. przepraszam ale wczoraj miałam problem z telefonem.
to bedzie tak?: perdona pero anteayer miałam un problem con mi mobile.
2.nie moge zabardzo teraz rozmawiac, ale chcialam ci powiedziec...
no puedo hablar ahora contigo,pero....
3wysłalam ci kilka meili nie wiem czy dotarły.
4.i pamietaj ze nigdy nie powiem ci adios.
5.musz jyz konczyc (rozmowe tel.)

mam jescze prozbe jakby ktos moglby wytlumaczyc mi w prosty sposob czas przeszły.
juz raczej nie bede wklejac głupot. ale bede tesknil do tych tekstow byly tak ciekawe i pouczajace. Jaka szkoda ze ich nie bedzie)))
wiedziałam ze moj spec od NLS sie odezwie. och za tobą baaardzo teskniłam
zak...88 mozesz wkleic jakies nowe teksty bo nie moge uwolnic sie od tych hiszpanek ktoer mnie podrywaly w czasie mojego pobytu w Hiszpanii. a jak im wyslalem tekst Twojej milosci zycia to pomoglo z kilkoma. Zawsz mnie przesladuje pech musze poznawac tyle hiszpanek a te dawaja swoje numery i adresy. nie wiem co sie z nimi dzieje. Tez sie stesknilem za ulubienica z tego forum))))
;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;]
wiesz mysle, ze to były bardzo zdesperowane kobiety. ( jestes pewny ze to byly kobiety?;)
zak...88 ale jestes no wklej chociaz jakis krotki brakuje mi pomyslu co by tu napisac satyrze na poludniowcow. Prosze jeden krucutki tekst.)))
króciutki tekst jest nad tobą i mysle ze jest swietny.
zak...88 ale tak sie nie pisze do hiszpana aby naprawde sie w Tobie zakochal i pozostal Ci wierny. Pozdrawiam izycze milej niedzieli)))
naprawde??????????? a ja myslalm ze tak sie pisze. dzieki za rade przeciez ty wiesz najlepiej...ze az cie pech przesladuje.

p.s nie wszystko co tu wklejam jest tylko dla jednego hiszpana...
zak...88 co porabialas w ciagu tych 2 tygodni. Dobra przestaje z tymi zartami pod adresem tego specjalisty)))
spedzalam milo czas pod wplywem nls-u
a twoje zarty urozmaicaja mi tylko czas spedzany w necie.
zak...88 milej nocy zycze)))
Temat przeniesiony do archwium.