blagam przetlumaczcie to dla mnie bardzo wazne

Temat przeniesiony do archwium.
Blagam przetlumczcie mi to to dla mnie bardzo wazne!!! z gory dziekuje i pozdrawiam

el vciernes despues de castellano hablaremos de todo. Yo tengo miedo de que no voy a encontrar mas la mantilla para mi madre al poble espanyol, y por eso quisiera ir tambien el sabado, yo no se tu, pero yo quiero ir ahora porque si empieza por ejemplo a llover, y no podemos salir muchas veces para mi sabes que es importante aquel regalo para mi madre. no se si tu quieres venir al poble espanyol, pero luego hablaremos. Yo quiero ir tb al museo de las ceras.
Un beso hasta mańana
W piątek po hiszpańskim porozmawiamy o wszystkim. Boję się, że już nie znajdę koronkowego szala dla mojej mamy al poble espanyol (?? nie istnieje słowo "poble", może: pueblo - w jakiejś hiszpańskiej wiosce?) i dlatego chciałbym iść też w sobotę, nie wiem jak ty, ale ja chcę iść teraz bo jeśli na przykład zacznie padać i nie będziemy mogli wyjść wiele razy, wiesz że dla mnie ważny jest ten prezent dla mojej mamy. Nie wiem czy ty chcesz przyjechać do poble espanyol (??), ale później porozmawiamy. Chcę także iść do muzeum figur woskowych. Całusy, do jutra.
Heh, w międzyczasie doszukałem się w google, że Poble Espanyol to znane i szczególne miejsce w Barcelonie. Chodzi więc o nie w tekście, a nie o jakąś hiszpańską miejscowość (pueblo) ;)
dzieki serdeczne!!! pozdrawiam

« 

Pomoc językowa

»

Sólo en español