Hmmm...Naprawdę uważasz, że to jest po hiszpańsku? Jeśli tak, to Roman prawdopodobnie w 2007 znów będzie musiał amnestię ogłosić...
Witaj Acercapo, dawno Cię nie było :)
Agniecha110
18 sty 2007
Banan, ty złośliwy bydlaku !! To, że komuś bardzo podoba się język hiszpański i chciałby się go nauczyć nie znaczy, że musi go odróżniać od francuskiego. Przecież to nie ma żadnego znaczenia :):)
Romek już amnestii nie ogłosi bo Trybunał orzekł, że była niezgodna z Konstytucją. I całe szczęście :)
Jose_PL
18 sty 2007
Uaaa, ciociu, tak ostro do wujka?? no wiecie...
Agniecha110
18 sty 2007
Hehe, to ironiczne było, czasem sobie tekie "pieszczotliwe" wiadomości przysyłamy. Bo rawdą jest, że z wujkiem Bananem łączy nas dłuuuugoletnia przyjaźń....
banan567
18 sty 2007
Taa, koleżankę pewnie radość roznosi bo dziś miała ostatnie zajęcia przed sesją. A to oznacza jedno - trzy tygodnie bez konieczności chodzenia na zajęcia :D Dla takiego Leniwego Łosia to powód, do radości.
A szczerze mówiąc koleżanko - piwa bym się z Tobą napił.... jak za dawnych czasów...
Wrócimy - nadrobimy ;)
Agniecha110
18 sty 2007
Znaczy się "żartobliwe" a nie "ironiczne".
Uff, mózg zmęczony, trzeba opocząć ;) Co racja to racja - precz z chodzeniem na zajęcia, niech żyje nauka w domu :) Tylko komputer muszę gdzieś zamknąć.
A no nie było ! Ciężki okres przeżywam w życiu :D niestety :( Najpierw choroba 2 tyg, a teraz szkoda gadać ;p hehe i pewnie znowu mnie nie będzie długo ;p
A wy sie nie naśmiewajcie z koleżanki ani z Romka ;p
Ja nie chce pisać matury z matmy ;(;(;(
A francuski tez jest fajny ;p
acercapo
18 sty 2007
A co do tytułu:
Moje serce przestało bić tylko w jej głowie
banan567
18 sty 2007
Mój młodociany Poliglota :) Jestem z Ciebie dumny. Młodzież powinna brać z Ciebie przykład :)
acercapo
18 sty 2007
lol2 nieźle by było :D Sami wariaci w Polsce czego i tak nie braqje nam tutaj ;p Haha ;p Ach wujku nie schlebiaj mi ;p
BeaI
18 sty 2007
trzymaj się i szybko do nas wracaj, bo jak widzisz , robią się przestoje w postach,mało nowosci, nie ma kto rozrabiac i smutno, i głucho
mam nadzieję, ze Twoje problemy nie są wagi ciężkiej
acercapo
18 sty 2007
Haha ;p mamusiu :D jakby to powiedzieć ciężki powrót do szkoły zaowocował a raczej zapleśniał i tyle ;/ Haha łapie same pały z matmy i fizyki i tyle :( Niestety ;/ Co tu ukrywać :D typowy humanista :) Tyle, że z pałami :D ach ta escuela :(