prosze o pomoc w napisaniu.....

Temat przeniesiony do archwium.
witam, bardzo bym chciala waszej pomocy w napisaniu o swoim idealnym domku, jestem dla poczatkujacych na hiszpanskim i za bardzo nie wiem jak mam ulozyc zdania, poznalismy zrozne slowka zwiazane z domem, ale nie wiem jak zaczac pisac jesli chodzi o idealny dom, to ma byc w jakims czasie czy poprostu jakies zdania jak by sie chcialo zeby byl? ...

Piensa en tu casa e ideal e intenta describirla.
Mi casa ideal es.....
Jeżeli jesteś początkująca to napisz kilka najprostszych zdań w czasie terażniejszym:)
napisalam kilka zdan, tylko hmm czy to jest dobrze?

Mi casaideal es bonito y grande. Mi casa tiene cuatro dormitorios, un salon, una cacina, un comedor, dos cuartos de bano y un despacho.
En exterior tiene un garaje y grande jardin.
Mi casa esta moderno y comodo.
El cocina esta de la izqierda cerca de comedor. El salon esta de la derecha y del servicio esta fondo del pisillo. El despacho esta enfriento den servicio.
En primero piso esta cuatro dormitorios y cuarto de bano.
Mi casa ideal es bonitA y grande. Mi casa tiene cuatro dormitorios, un salÓn, una cOcina, un comedor, dos cuartos de bano y un despacho.FUERA DE CASA HAY un garaje y gran jardÍn.
Mi casa ES modernA y cÓmodA.
LA cocina estÁ A la izqierda, cerca deL comedor. El salÓn estÁ a la derecha y el servicio estÁ AL fondo del pAsillo. El despacho estÁ enfrente deL servicio.
En EL primer piso HAY cuatro dormitorios y UN cuarto de baÑo.

Teraz powinno być ok :)
bardzo dziekuje za pomoc :):)

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka