Ktokolwiek moglby-z gory dziekuje!

Temat przeniesiony do archwium.
en tu pecho ardiente deseo encajar mis labios y beber extasiado de amor prohibido,del aroma desnudo y crujir en el estruendo de tus caderas,borracho de placer yrecorrer con mis manos esos valles virgenes que dentro de tu ser ocultas,quisiera hacer gemir de placer infinito cuando junto tu cuerpo con el mio,te entrego todo mi amor en un instante profundo,quiero hacerte el AMOR.

alicia cada dia te amo mas y mas .quiero estar de piel a piel,quiero enamorarte para siempre. besos y besos.

baaardzo z gory dziekuje!
no, no...twój serial robi sie coraz ciekawszy... :-)
Ale do dzieła:

"pragnę przyłozyć usta do twej gorącej piersi i spijać w zachwycie zakazaną miłość, nagi zapach i trzeć o wspaniałości twych bioder, pijany z rozkoszy i podróżować rękami po tych dziewiczych dolinach ukrytych twego jestestwa, chciałbym wywołać jęki rozkoszy bez końca gdy ciało twe przy moim, oddaję ci cała moją miłość w jednej chwili głębokiej, chcę się z tobą kochać.

alicjo, kazdego dnia kocham cie bardziej. Chcę dotyku skóry, chcę cie rozkochać na zawsze, całuję i całuję
Może ktos znajdzie cos lepszego w wolnym tłumaczeniu na to "crujir en el estruendo..." bo jakoś weny nie mam dzisiaj.
o boziu!!!!
heh
dziekuje za przetlumaczenie
zapomnialam z tego wszystkiego dodac ze.... przetlumaczyles to naprawde slicznie,,,,jeszzce raz dziekuje!
A to ja tez sprobuje...zobaczymy co z tego wyjdzie:>

"W twą pierś rozpaloną pragnę zanurzyć me usta y spijać w ekstazie zakazaną miłość, nagi aromat; i muskać wspaniałości twych bioder, pijany z rozkoszy, i przemierzać dłońmi po dziewiczych dolinach, skrytych w istocie twojego jestestwa, chciałbym wywołać jęki rozkoszy nieskończone, gdy ciało twe przy moim; daruję ci całą moją miłość w jednej nieprzeniknionej chwili, chcę się z tobą KOCHAĆ.

Alicjo, z każdym dniem kocham cię coraz bardziej. Pragnę twego ciała przy moim, chcę rozkochać cię na zawsze. Całuję i jeszcze raz całuję."

pozdrawiam
dziekuje ....
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia