1.Si cada vez QUE pienso en ti una Estrella se apagara no QUedaria en el cielo ninguna Estrella QUE brillara.
Gdyby za każdym razem kiedy myślę o tobie zgasła jedna gwiazda, nie byłoby już na niebie ani jednej błyszczącej gwiazdy.
2. El dia que te conocí tuve miedo a mirarte, el dia qUE te bese tuve miedo a quererte, y ahora qUE te quiero tengo miedo a perderte
W dniu, w którym Cię poznałem bałem się na Ciebie spojrzeć, w dniu, kiedy CIę pocałowałem bałem się Cię kochać, teraz gdy Cię kocham - boję się Ciebie stracić.
3.Anoche cuando me desperté, mis ojos se humedecieron y entonces comprendí lo mucho que te quiero.
Zeszłej nocy kiedy się obudziłem oczy mi zawilgotniały i wtedy zrozumiałem jak bardzo Cie kocham
4. QUisiera ser caramelo QUe ilusion tan loca para pasearme por tu piel y deretirme en tu boca
Chciałbym być cukierkiem - cóż za szalona mrzonka - aby spacerować po Twojej skórze i roztopić w Twoich ustach
5.De peQUeños jugabamos de mayores nos besabamos y tanto tiempo he pasado contigo QUe ahora me he enamorado
Jako dzieci bawiliśmy się, jako starsi - całowali, i tyle czasu spędziłem z Tobą, że teraz się zakochałem
7.Cuando piensas dejas de sentir, simplemente siente y sabrás lo que es vivir.
Kiedy myślisz -rzestajesz czuć, po prostu czuj i dowiesz się co znaczy żyć
8.Si en la noche no puedes dormir, no cuentes estrellas...cuenta conmigo.
Jeśli w nocy nie możesz spać nie licz gwiazd, licz na mnie.