Przetłumaczcie na polski prosze

Temat przeniesiony do archwium.
¿Cuándo fue tu primer amor? Fue aquí en Venezuela, antes de irme a vivir a Miami. Tenía como 11 años. Vivía por mi casa y todavía nos hablamos ¡Jajaja!

Descríbete en tres palabras: Introvertida, perseverante, apasionada.

Tu mejor cualidad: Yo creo que saber oír a los demás.

Tu peor defecto: Soy demasiado sincera y a veces hay que saber callar.

¿Qué te pones feliz? Estar con mi familia.

¿Y triste? La traición.

¿Te gusta leer? Me encanta.

Libro favorito: La Biblia.

Color favorito: Blanco.

Actriz que admiras: Nicole Kidman. Es muy polifacética, en todos sus trabajos se ve diferente.

¿Tu secreto para el mantener vivo el amor? Valiéndose de los detalles, con comunicación abierta y total, complaciendo a la pareja. No digo que lo haga todo siempre, pero al menos lo intento.

¿Practicas algún deporte? Nunca fui muy deportista, pero sí me gusta montar en bicicleta.

¿Tienes mascota? Sí, siempre he tenido perros. Ahora tengo una de raza Pug que se llama Gala.

¿Qué haces en tu tiempo libre? Duermo y voy a la playa. Soy playera 100%.

¿Cocinas? No, no, nada.

¿Qué comida prefieres? El ceviche es mi plato favorito.

Tipo de música que escuchas: De todo tipo, todos los géneros, sin excepciones.

Cantantes favoritos: Que me perdonen si estoy parcializada, pero me encantan "El Puma" y Lila Morillo ¡Jajaja!

¿Tienes algún amor platónico? No.

¿Qué es lo primero que le ves a un hombre? Sus manos.

¿Cómo es tu pareja ideal? Tiene que amar a Dios y conocerlo, ser familiar, alegre, jovial. No quiero un hombre perfecto porque no existe, quiero un buen compañero. Yo creo que sí existe.

Si no fueses artista ¿qué serías? Artista, hoy día no me visualizo haciendo otra cosa.

¿Eres apasionada? Sí. Demasiado, para algunos.

¿Celosa? Me gusta confiar en la persona que esté a mi lado. Pero también pienso que "lo que se ama, se cela" ¡Jajaja!

¿Hay algo que deseas profundamente y que todavía no has logrado? Ser madre. Todavía no se ha dado y espero que algún día en un futuro cercano, Dios quiera...

Sacrificios de tu carrera: Mi vida privada. Trato de tomar las cosas como aprendizaje con altos y bajos. No puedo quejarme.

Recompensas: El cariño del público.

Parte de tu cuerpo más sensible: ¿Ah? ¡Jajaja! ¡No te lo puedo decir?

¿Crees en el amor a primera vista? No.

¿Crees en el matrimonio? Sí.

¿Rumbera? A veces.

¿Hollywood? Un sitio muy lindo. Le he tenido ganas. No descarto la oportunidad de asistir a castings allá. Me atrae ¿a quién no?

Alguna manía: Duermo con el televisor prendido y si me lo apagan, me despierto.

¿En qué crees? En Dios, con toda la fuerza de mi corazón
Kiedy przeżyłaś pierwszą miłość? To było tu, w Wenezueli, zanim przeprowadziłam się do Miami. Miał jakieś 11 lat, mieszkał obok i do dziś rozmawiamy haha
Opisz siebie w trzech słowach – introwertyczna, wytrwałą, namiętna
Twoja najlepsza cecha – myślę, że umiejętność słuchania innych
Twoja najgorsza wada – Jestem zbyt szczera a czasem trzeba umieć się zamknąć
Co sprawia, że jesteś szczęśliwa? – przebywanie z moją rodziną
A smutna? - zdrada
Lubisz czytać? – uwielbiam
ulubiona książka? – Biblia
Ulubiony kolor? – biały
Aktorka, którą podziwiasz? – Nicole Kidman, potrafi zmieniać twarz, w każdej roli jest inna
Twój sekret aby utrzymać miłość żywą? – Uciekając się do szczegółów, używając otwartej, całkowitej komunikacji sprawiać przyjemność partnerowi. Nie mówię, żebym to zawsze robiła, ale przynajmniej próbuję
Uprawiasz jakiś sport? Nigdy szczególnie nie lubiłam sportu, ale lubię jeździć na rowerze
Masz zwierzaka? tak , zawsze miałam psy, teraz mam jednego rasy Pug, wabi się Gala
Co robisz w wolnym czasie? Śpię i chodzię na plażę, jestem 100procentową plażowiczką
Gotujesz? Nie, nie nic
Jakie jedzenie lubisz? Moim ulubionym daniem jest ceviche
Typ muzyki, którą słuchasz? Każdego rodzaju, każdego gatunku, bez wyjątku
Ulubiont piosenkarz?
Wybaczcie stronniczość ale uwielbiam El Puma i Lila Morillo hahaha
Darzysz kogoś miłością platoniczną? Nie
Co w pierwszej kolejności zauważasz u mężczyzny? Jego ręce
Jaki jest twój idealny partner? Musi kochać Boga i znać go, być rodzinny, wesoły, pogodny. Nie chcę mężczyzny idealnego bo taki nie istnieje, chcę dobrego kompana. I myślę, że istnieje
Jeśli nie byłabyś artystką, kim byłabyś? Artystką. Dziś nie mogę sobie wyobrazić siebie robiącej coś innego
Jesteś pełna pasji? Tak, aż za bardzo, dla niektórych
Zazdrosna? Lubię ufać osobie, która jest przy mym boku. ale też myslę, że nie ma miłości bez zazdrosći hahaha
Jest coś, czego głęboko pragniesz i jeszcze tego nie zdobyłaś? Byc matką. Jeszcze się nie spełniło i mam nadzieję, że któregoś dnia w niedalekiej przyszłości, Bóg zechce...
Poświęcenia w Twojej karierze? Moje życie prywatne. Próbuję traktować rzeczy jako naukę, ze wzlotami i upadkami, nie mogę narzekać
Nagroda? – zamiłowanie publiczności
Najbardziej wrażliwa część Twojego ciała? ahaha, nie mogę powiedzieć
Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? Nie
Wierzysz w małżeństwo? Tak
Tańczysz rumbę? Czasem tak
Hollywood? Ładne miejsce. Miałam na nie ochotę, nie odrzucam możliwości uczestniczenia tam w castingach. Przyciąga mnie, z resztą kogo nie...
Jakaś mania? Śpię przy włączonym telewizorze i jeśli ktoś go gasi budzę się
W co wierzysz? W Boga, całą siłą serca.
Kurcze Agniecha podziwiam Cie, ze z takim spokojem odwalasz za kogos robote;)
Aaa, bo się nasiedziałam nad jakimś technicznym tłumaczeniem z angielskiego cały dzień, przy tym takie banalne tłumaczenie działa odprężająco ;)
Podziwiam również. Dawanie takich tekstów to przegięcie. Myslę, że innych wersji tłumaczenia nie będzie :-)
PS. "polifacética' oznacza, że "jest wszechstronną aktorką" a nie że potrafi zmieniać twarz (cokolwiek by to miało znaczyć)
dokładnie to samo
Ależ z drugiej strony zrozumcie miłość fana do gwiazdy :D
Hej!! Bardzo, ale to bardzo Ci dizękuje za przetłumaczenie tego tekstu, bo to była dla mnie ważne. Dlatego ze lubie ta aktorke-piosenkarke.. Dziękuje, dziękuje ::**::*:**:*
Ha! i co? nie było warto? ;)
Temat przeniesiony do archwium.