Kiedy przeżyłaś pierwszą miłość? To było tu, w Wenezueli, zanim przeprowadziłam się do Miami. Miał jakieś 11 lat, mieszkał obok i do dziś rozmawiamy haha
Opisz siebie w trzech słowach – introwertyczna, wytrwałą, namiętna
Twoja najlepsza cecha – myślę, że umiejętność słuchania innych
Twoja najgorsza wada – Jestem zbyt szczera a czasem trzeba umieć się zamknąć
Co sprawia, że jesteś szczęśliwa? – przebywanie z moją rodziną
A smutna? - zdrada
Lubisz czytać? – uwielbiam
ulubiona książka? – Biblia
Ulubiony kolor? – biały
Aktorka, którą podziwiasz? – Nicole Kidman, potrafi zmieniać twarz, w każdej roli jest inna
Twój sekret aby utrzymać miłość żywą? – Uciekając się do szczegółów, używając otwartej, całkowitej komunikacji sprawiać przyjemność partnerowi. Nie mówię, żebym to zawsze robiła, ale przynajmniej próbuję
Uprawiasz jakiś sport? Nigdy szczególnie nie lubiłam sportu, ale lubię jeździć na rowerze
Masz zwierzaka? tak , zawsze miałam psy, teraz mam jednego rasy Pug, wabi się Gala
Co robisz w wolnym czasie? Śpię i chodzię na plażę, jestem 100procentową plażowiczką
Gotujesz? Nie, nie nic
Jakie jedzenie lubisz? Moim ulubionym daniem jest ceviche
Typ muzyki, którą słuchasz? Każdego rodzaju, każdego gatunku, bez wyjątku
Ulubiont piosenkarz?
Wybaczcie stronniczość ale uwielbiam El Puma i Lila Morillo hahaha
Darzysz kogoś miłością platoniczną? Nie
Co w pierwszej kolejności zauważasz u mężczyzny? Jego ręce
Jaki jest twój idealny partner? Musi kochać Boga i znać go, być rodzinny, wesoły, pogodny. Nie chcę mężczyzny idealnego bo taki nie istnieje, chcę dobrego kompana. I myślę, że istnieje
Jeśli nie byłabyś artystką, kim byłabyś? Artystką. Dziś nie mogę sobie wyobrazić siebie robiącej coś innego
Jesteś pełna pasji? Tak, aż za bardzo, dla niektórych
Zazdrosna? Lubię ufać osobie, która jest przy mym boku. ale też myslę, że nie ma miłości bez zazdrosći hahaha
Jest coś, czego głęboko pragniesz i jeszcze tego nie zdobyłaś? Byc matką. Jeszcze się nie spełniło i mam nadzieję, że któregoś dnia w niedalekiej przyszłości, Bóg zechce...
Poświęcenia w Twojej karierze? Moje życie prywatne. Próbuję traktować rzeczy jako naukę, ze wzlotami i upadkami, nie mogę narzekać
Nagroda? – zamiłowanie publiczności
Najbardziej wrażliwa część Twojego ciała? ahaha, nie mogę powiedzieć
Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? Nie
Wierzysz w małżeństwo? Tak
Tańczysz rumbę? Czasem tak
Hollywood? Ładne miejsce. Miałam na nie ochotę, nie odrzucam możliwości uczestniczenia tam w castingach. Przyciąga mnie, z resztą kogo nie...
Jakaś mania? Śpię przy włączonym telewizorze i jeśli ktoś go gasi budzę się
W co wierzysz? W Boga, całą siłą serca.