moja droga do szkoły proszę o przetłumaczenie !!

Temat przeniesiony do archwium.
Moja droga do szkoły

Mieszkam w Dzierżoniowie na osiedlu Różanym w bloku. Kiedy wychodzę do szkoły muszę iść prosto, następnie przed sklepem "Biedronka" skręcić w prawo i iść wzdłuż parkingu. Następnie skręcam w lewo i dochodzę do skrzyżowania. Później idę cały czas prosto mijając bloki mojego osiedla dochodząc do cmentarza. Przy cmentarzu z przystanku jadę busem do Wrocławia około godziny. We Wrocławiu wysiadam na ulicy Sieradzkiej i idę w prawo do przejścia dla pieszych. Po przejściu przez ulicę skręcam w lewo i idę cały czas prosto dopóki nie zobaczę mojej uczelni. Następnie skręcam w prawo, przechodzę przez ulicę i jestem na uczelni.

z góry bardzo dziękuję za tłumaczenie ;)
Na tym forum nie zwykliśmy odrabiać za kogos zadań domowych. Proszę zapronować własną wersję do poprawy.
Vivo en Dzierżoniów. Me barrio Ilamas Różane. Vivo en bloque de viviendas. Cuando yo salir de colegio. Haber de voy sigues recto, a continuacion enfrente de autoservicio „Biedronka” giras a la derecha y voy a lo largo aparcamiento. Después giras a la izquierda y aproximarse de cruce. Des-pués voy sigues recto pasar bloque de viviendas me barrio. Aproximarse de cementerio. Al lado de cementerio voy jus de Wrocław cerca de una hora. En Wrocław bajar en calle „Sieradzka” y voy giras a la drecha de paso de pe- atones. Des-pués de pasar por calle giras a la izquierda y voy sigues recto hasta que no ver me colegio. Luego giras a la derecha, pasar de calle y esta encima de collegio.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia