prosba o przetłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
słuchaj było bardzo miło, ale z mojej strony to był tylko seks, nic więcej,przygoda.Ja kocham tylko męża.Wspominam Cię bardzo miło,seks był super,nadajemy na jednych falach pod względem muzyki,oraz seksu,ale to wszystko.Jeżeli chodzi o....możesz się z nią spotykać ,ale jako kolega nie przyjaciel,nie seks,jak przyjadę a ją skrzywdzisz to cię zabije,nie żartuję znasz mój temperament
To jakaś telenowela ?
Infus, zycie pisze lepsze scenariusze niz tworcy najzalosniejszych telenoweli brazylijskich :)
mam ogromną prosbę potrzebuje to tłumaczenie na dzisiaj jak ktos mi pomoze to z gory dziekuje,pozdr
Sluchaj, a moze napisz mu to w jezyku, w ktorym sie do tej pory komunikowaliscie... Bo chyba jakos sie komunikowaliscie, nie? :D
nasza komunikacja to lamany hiszpanski,ale tu musze miec pewnosc ze mnie zrozumie zeby nie skrzywdził bliskiej mi osoby,ja jestem jaka jestem,a ona jest uczuciowa i juz wiem ze ją skrzywdził,mi mówi co innego że życ nie moze... a ona jest zaslepiona , ja nie chce miec z nim juz nic wspolnego z tym zabiciem to metafora pozdr
Aga istnieje 3 język (angielski) tylko zabawne jest to że na forum angielskim sa tłumaczone te sms. hehe
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Szkoły językowe

»

Programy do nauki języków