poprawnie napisane ??

Temat przeniesiony do archwium.
Que bonita foto ... carińo :))) Te queiro mucho y tu lo sabes :))) Contigo soy feliz !!!besitos :*

prosze o sparwdzenia :)
Mogłaś to dodać do tamtego posta a nie zaśmiecać.

Raczej- "Qué foto tan [más] bonita...." Reszta ujdzie jesli poprawisz literówki i dodasz akcenty.
wiesz co argazedon? od pewnego czasu wchodzisz tu aby ochrzaniac ludzi, malo sympatyczny z ciebie facet...
Nie od pewnego czasu a od zawsze ;)
Bez przesady :-) Czasem mi się zdarza gdy ktoś naprawde zasłuzy. Przynajmniej w moim subiektywnym odczuciu.
Noo, jeśli tak wyglądają Twoje subiektywne odczucia na temat tego, czy ktoś zasłużył czy nie, to mam nadzieję, że nigdy nie będziesz sędzią :)
Agniecha, widzę, że nic nie ujdzie Twej uwadze ;)
Nie, no tak naprawdę to Argazedonowi zdarza się bycie miłym :) A jakby mu się częściej zdarzało... to możnaby się sporo od niego nauczyć.
od pewnego czasu śledzę bardzo często to forum i też zwróciłam uwagę na pana A.... (ale nic nie komentowałam) !Zauważyłam ,że wielką przyjemność mu sprawia pouczanie i poprawianie ludzi w bardzo chamski (cwanacki) sposób !

A nowy temat zakładam,bo z doswiadczenia wiem,że do starego już nikt nie zaglądnie i nie pomoże :)

pozdrawiam ;)
marialus wymagający nauczyciele są najlepsi. D
racja :DDD

a może nauczyciel wytłumaczył czym różni się słowo OPORTUNIDAD od CHANCE bo chyba jedno i drugie oznacza SZANSA ??!! :/
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka