"jak sie ubierasz" praca do przetlumaczenia

Temat przeniesiony do archwium.
sluchajcie mam do Was wielka prosbe, dostalem na hiszpanskim prace do napisania "jak sie ubierasz", mamy teraz tematy zwiazane z ciuchami stad taka praca, nic wielkiego kilka zdan, moze macie w swoich ksiazkach jakies teksty o takiej tematyce zebym mogl skopiowac bo w mojej wlasnie nie ma czegos takiego ;/ ewentualnie macie na tyle talentu zeby samemu napisac :) bardzo prosze o pomoc!! z gory dziekuje...
Wymiękam :D Epidemia :D:D
No dobra, oto pokaz cierpliwości w skrajnym wydaniu :D:D:D
Drogi loCo88. Skoro uczysz się hiszpańskiego to pewnie już coś się nauczyłeś. Zadania domowe zaś służą do tego, aby podnosić swoje umiejętności, co z pewnością zaprocentuje w przyszłości. Dlatego odrobienie zadania domowego to Twoje zadanie i nikt tego za Ciebie robić nie powinien. A więc napisz to sam, wklej na forum, a ktoś poprawi Ci błedy (nie mówię, że zrobię to ja bo już to kilku osobom dzisiaj obiecałam i może mi czasu nie starczyć :D).
Wiesz Agniecha110,podziwiam Cie za cierpliwosc,a mówisz ze nie znosisz dzieci,a widze ze cudownie Ci to idzie. :-))
Niieee, to nie tak. Mnie nie denerwują same dzieci Mnie denerwuje ich marudzenie, wrzaski i ogólny hałas, jaki robią. Gdyby koleżanka z sąsiedniego wątku zajęczała mi nad uchem "ale ja Cię baaaaaardzo prooooszę" to zwiałabym gdzie pieprz rośnie :) A na forum wszystko się odbywa bezgłośnie, muzyczka leci, luz blues :)
Mnie to powoli zaczyna bawić szczerze mówiąc, od wczoraj zgłosiło się po zadanie domowe chyba z 5 osób. A że w głupiejącym stopniowo społeczeństwie nie za fajnie mi się żyje to robię co mogę, żeby chociaż część tych ludzi wzięła się do nauki :)
heh matka teresa sie znalazla, no prosze Cie, ja poprostu zapytalem czy ktos moze ma taki tekst w ksiazce do hiszpana, w koncu co za problem przepisac, poco zaraz ta jadka, bylo poprostu nie czytac tego postu tym bardziej ze przeciez masz tak malo czasu, aha wypraszam sobie stwierdzenia "dziecko" bo swoje 20 lat mam, widac nigdy kolezanka mloda nie byla skoro tak uwielbia praca domowe
jaTka :)
Nie martw się Agniecha - po prostu maj idzie :). Trzeba przetrwać a potem znów powtórka z rozrywki w grudniu/styczniu...i tak w kółko :D
i poco sie czepiasz gramatyki, skro Cie to tak denerwuje to nie wchodz na ta strone nie wpisuj sie itp, zawracasz tylko 4 litery
i poco sie czepiasz gramatyki, skro Cie to tak denerwuje to nie wchodz na ta strone nie wpisuj sie itp, zawracasz tylko 4 litery i denerwujesz ludzi...
Ortografii (sory, nie mogłam się powstrzymać) ;)
omg, poprostu zal.pl, oby jak naj mniej takich ludzi bo zwariowac sie da, proponuje napisac do "przyjaciulki" jesli masz jakis problem a nie czepiasz sie ludzi na forach...
przyjaciółki
hahahhaha no teraz zobaczymy, kto sie wysunie z pomoca:))))wchodzi taki, opieprza stalych bywalcow i pomagaczy i liczy na friko hahahhaha po co w ogole ucza sie ludzie jezykow, jesli nie maja na to czasu i ochoty?
No widzisz Agniecha110 ? Gdy pare dni temu pisałem o "wysypie leniwców" to pytałas czy mam zły dzień :-)
Ale ten akurat się sprężył i w końcu to napisał :) Zgadnij kto mu błędy poprawiał ;)
A tak na marginesie to niestety bedzie coraz gorzej - pokolenie "dzieci-neo" dotarło na studia... Pierwsze oznaki "trolowania" juz mielismy dawno :-)
Ano.. czasem się zastanawiam jak mi się udało średnią szkołę skończyć nie mając nawet komputera (że o internecie nie wspomnę) :)
Ale za to potrafimy korzystać ze słowników, mamy w oczach "strażnika" ortograficznego, odróżniamy izobarę od kapibary :-) a jeśli trzeba to umiemy wpisać w google'u poprawnie sformułowane zapytanie. Oni często nawet tego nie potrafią.
A coś mi się z tym odróżnianiem skojarzyło: moja koleżanka studiuje kosmetologię. Zdarzało się, że ludzie kiwali głową i mówili "hmm, o kosmosie się uczysz... to musi być trudne" :D:D
bo kosmetologia to jest kosmos dla niektorych:)))))))))
Między innymi dla mnie: biologia? dermatologia? brrr :)
Por sus "nicks" los conoceréis. :)))))) (Loco, putamadre, etc, etc, etc)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa