powinnno byc : haz, lo que te salga de los cojones, czyli rob sobie co chcesz, ale podane w formie wulgarnej,mozna dodac, ze temu komus kolo ch...lata co robisz...
marialus
02 lis 2008
dzięki ,tak myślałam ... już po dyskusji i po miłości ,pokazał na co go stać !
marialus
02 lis 2008
miałyście rację ... kolumbijczycy to kawal ch... !
BeaI
02 lis 2008
no masz!!! laska panska na pstryn koniu jezdzi
gagina
02 lis 2008
marialus,spokojnie,to nie tylko kolumbijczycy,to sa po prostu faceci,zrób sobie drinka,zapal papieroska i uspokój sie.
BeaI
02 lis 2008
chodzi mi o zrozumienie, a nie laske...;)
BeaI
02 lis 2008
a jak nie pali i nie pije?:)
gagina
02 lis 2008
O rany,musi cos robic na "p",:-))
BeaI
02 lis 2008
no, to trzecie tylko zostalo jak nie pije i nie pali...;)
gagina
02 lis 2008
No teraz to juz chyba nic na "p",skoro tak sie sprawy potoczyly.marialus,gdzie Ty jestes???
BeaI
02 lis 2008
spi pìjana i upalona, tak jak kazalas:)
marialus
02 lis 2008
jestem ,haha byłam na papierosku ,wypaliłam trzy ,chcialam sie napic piwka ale sie skonczylo ;(
marialus
02 lis 2008
no i jeszcze w miedzy czasie pisalam ,bo mnie ciagle wyzywa .... ale chyba już dosc bo sie nie odzywa ,chyba ze mu sie kasa wyczerpala ?!
BeaI
02 lis 2008
to mu konto doladuj jak wczesniej...:)ale macie temperamenty oboje...
Agniecha110
02 lis 2008
Wyzywa? A to wszarz kolumbijski :) Ja bym mu na Twoim miejscu sypnęła wiązankę po polsku, niech się pomęczy i przetłumaczy parę zakrętów.
BeaI
02 lis 2008
zakretow i pieprz.... i pochodnych...:)
marialus
02 lis 2008
a jak będzie po hiszpańsku ... życzę ci powrotu do zdrowia !
Chciałam mu napisać bo jest chory , chyba żałuje tego wczorajszego wyzywania ,bo dzisiaj juz całkiem inaczej się odzywa :)
Życzę ci powrotu do zdrowia ,a ja idę spać ,bo jestem niewyspana po wczorajszej zarwanej nocy z Tobą.
Jak to bedzie na hiszpański ?
marialus
02 lis 2008
haha,dobre Agniecha :)
Ani słowa by nie zrozumiał i nawet pewnie nie miałby zamiaru tego tłumaczyć ;)
marialus
02 lis 2008
Właśnie o to chodzi ,że mamy takie same ,a wiadomo ,że jak są dwa takie same charaktery to ciężko jest :)
Chociaż dzisiaj mnie zaskoczył,byłam pewna ,że się obraził i koniec ,nie bedziemy rozmawiac ,a tutaj pierwszy przyszedł !
gagina
02 lis 2008
marialus,ja bym mu wyslala inne tlumaczenie a nie takie ladne jak ty chcesz,po tym jak Cie wyzywal chcesz mu jeszcze zyczyc powrotu do zdrowia??Napisz mu:Querido mío,¡qué te den por culo! I zapamietaj,niewazne czy to Kolumbijczyk,czy Polak,czy Rusek,jak tak robi teraz to na pewno lepszy pózniej nie bedzie.Moze sie zmienic ale na gorsze.Powodzenia :-)))
gagina
02 lis 2008
A moze On nie chory,tylko nacpany byl i dlatego tak sie zachowywal???To tez niedobrze,uciekaj od takiego byle dalej.
Agniecha110
02 lis 2008
Chory.
Na głowę.
Ci, którzy biją też na drugi dzień przychodzą z podkulonym ogonem i z przeprosinami.
chory na kaca (bynajmniej nie tego moralnego) no i może mu się faktycznie kasa na koncie skończyła...
marialus - szkoda Ciebie na takiego ... powiem to - łajzę
marialus
02 lis 2008
Macie rację dziewczyny :)
Unikam go jak mogę ,chcę powoli z nim skończyć ,napisałam mu,że koniec definitywnie i póki co się nie odzywa ... może da sobie spokój sam .
Mi się wydaje ,że on to taki machista i grosero :/
Mam nadzieję ,że da mi spokój dobrowolnie ,nie będzie się na mnie znęcał ,haha :)
mast
02 lis 2008
Jak będzie się narzucać za bardzo i będzie mocno męczący to daj jego namiary i będzie miał męską rozmowę;) Do gagina, która napisała, że to po prostu tacy faceci są, ja nie będe wspominać, jakie niesamowicie zdzirowate potrafią być kobiety, ale rozumiem masz urazę...spoko.
marialus
02 lis 2008
Haha ,dzięki ,będę pamiętała :P
BeaI
02 lis 2008
gagina tez cos wie o tym,jak potrafia byc zdzirowate kobiety i niesolidarne...niestety