pilne na polski !!!

Temat przeniesiony do archwium.
Co to znaczy ??

Aga (haga) lo que te salga los cojones.
powinnno byc : haz, lo que te salga de los cojones, czyli rob sobie co chcesz, ale podane w formie wulgarnej,mozna dodac, ze temu komus kolo ch...lata co robisz...
dzięki ,tak myślałam ... już po dyskusji i po miłości ,pokazał na co go stać !
miałyście rację ... kolumbijczycy to kawal ch... !
no masz!!! laska panska na pstryn koniu jezdzi
marialus,spokojnie,to nie tylko kolumbijczycy,to sa po prostu faceci,zrób sobie drinka,zapal papieroska i uspokój sie.
chodzi mi o zrozumienie, a nie laske...;)
a jak nie pali i nie pije?:)
O rany,musi cos robic na "p",:-))
no, to trzecie tylko zostalo jak nie pije i nie pali...;)
No teraz to juz chyba nic na "p",skoro tak sie sprawy potoczyly.marialus,gdzie Ty jestes???
spi pìjana i upalona, tak jak kazalas:)
jestem ,haha byłam na papierosku ,wypaliłam trzy ,chcialam sie napic piwka ale sie skonczylo ;(
no i jeszcze w miedzy czasie pisalam ,bo mnie ciagle wyzywa .... ale chyba już dosc bo sie nie odzywa ,chyba ze mu sie kasa wyczerpala ?!
to mu konto doladuj jak wczesniej...:)ale macie temperamenty oboje...
Wyzywa? A to wszarz kolumbijski :) Ja bym mu na Twoim miejscu sypnęła wiązankę po polsku, niech się pomęczy i przetłumaczy parę zakrętów.
zakretow i pieprz.... i pochodnych...:)
a jak będzie po hiszpańsku ... życzę ci powrotu do zdrowia !

Chciałam mu napisać bo jest chory , chyba żałuje tego wczorajszego wyzywania ,bo dzisiaj juz całkiem inaczej się odzywa :)
Życzę ci powrotu do zdrowia ,a ja idę spać ,bo jestem niewyspana po wczorajszej zarwanej nocy z Tobą.

Jak to bedzie na hiszpański ?
haha,dobre Agniecha :)
Ani słowa by nie zrozumiał i nawet pewnie nie miałby zamiaru tego tłumaczyć ;)
Właśnie o to chodzi ,że mamy takie same ,a wiadomo ,że jak są dwa takie same charaktery to ciężko jest :)

Chociaż dzisiaj mnie zaskoczył,byłam pewna ,że się obraził i koniec ,nie bedziemy rozmawiac ,a tutaj pierwszy przyszedł !
marialus,ja bym mu wyslala inne tlumaczenie a nie takie ladne jak ty chcesz,po tym jak Cie wyzywal chcesz mu jeszcze zyczyc powrotu do zdrowia??Napisz mu:Querido mío,¡qué te den por culo! I zapamietaj,niewazne czy to Kolumbijczyk,czy Polak,czy Rusek,jak tak robi teraz to na pewno lepszy pózniej nie bedzie.Moze sie zmienic ale na gorsze.Powodzenia :-)))
A moze On nie chory,tylko nacpany byl i dlatego tak sie zachowywal???To tez niedobrze,uciekaj od takiego byle dalej.
Chory.
Na głowę.
Ci, którzy biją też na drugi dzień przychodzą z podkulonym ogonem i z przeprosinami.
chory na kaca (bynajmniej nie tego moralnego) no i może mu się faktycznie kasa na koncie skończyła...

marialus - szkoda Ciebie na takiego ... powiem to - łajzę
Macie rację dziewczyny :)
Unikam go jak mogę ,chcę powoli z nim skończyć ,napisałam mu,że koniec definitywnie i póki co się nie odzywa ... może da sobie spokój sam .
Mi się wydaje ,że on to taki machista i grosero :/
Mam nadzieję ,że da mi spokój dobrowolnie ,nie będzie się na mnie znęcał ,haha :)
Jak będzie się narzucać za bardzo i będzie mocno męczący to daj jego namiary i będzie miał męską rozmowę;) Do gagina, która napisała, że to po prostu tacy faceci są, ja nie będe wspominać, jakie niesamowicie zdzirowate potrafią być kobiety, ale rozumiem masz urazę...spoko.
Haha ,dzięki ,będę pamiętała :P
gagina tez cos wie o tym,jak potrafia byc zdzirowate kobiety i niesolidarne...niestety
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa