tłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
bardzo prosze o przetłumaczenie :)

1)PODER CONTESTAR CADA MESAJE QUE LEO PORQUE ME LLENAN DE MUCHO AMOR, RISAS, SORPRESAS Y BUENOS MOMENTOS PERO LES ASEGURO QUE A TODOS LOS TENGO SIEMPRE PRESENTES SIN OLVIDAR COMO SIEMPRE LES HE DICHO QUE SOMOS UN EQUIPO Y EN EQUIPO LAS COSAS SIEMPRE SALEN MEJOR ASI QUE CADA UNO DE USTEDES ES IMPORTANTE PARA MI NO QUE NO OLVIDO LO QUE HACEN CADA DIA POR EL FORO Y POR APOYARME GRACIAS GRACIAS Y LOS ADORO

2)COMO LES PUEDO REGRESAR TODO LO QUE HACEN????

HACE TIEMPO QUE NO ENTRABA AL FORO NO POR FALTA DE GANAS Y USTEDES LO SABEN.
MUUUUUUUUUUUCHAS GRACIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS!!!!! !!!!!!!!!! ESTOY FELIZ POR EL PREMIO QUE NOS GANAMOS PORQUE SE QUE IMPLICA MUCHO ESFUERZO Y DEDICACION DE SU PARTE, ADEMAS QUE ES EL PRIMER PREMIO QUE RECIBO DE PREMIOS JUVENTUD Y SIGNIFICA MUCHAS COSAS PARA MI,CUANDO LO SUPE AL DIA SIGUIENTE ME DIO MUCHISISISIMA EMOCION Y GANAS DE SEGUIR PORQUE VALE LA PENA LOS ADOROOOOOOOOO!!!! ME HUBIERA ENCANTADO ESTAR AHI CON USTEDES PERO NO SE PUDO POR LAS GRABACIONES DE MI PECADO OTRA COSA QUE ME TIENE MUY FELIZ!!!!! POR QUE ME ENCANTA LA HISTORIA Y CREO QUE ES UN MUY BUEN PROYECTO ASI QUE ESPERO QUE LES ESTE GUSTANDO... Y CON LA ALEGRIA DE PODER CANTAR EL TEMA DE LA NOVELA CON REIK QUE SON UNOS TIPAZOS ASI QUE QUE PUEDO DECIRLES ME SIENTO MUY BIEN Y CREO QUE ES MOMENTO DE SEGUIRLE Y USTEDES SABEN QUE AQUI ESTOY Y ESTARE Y COMO SIEMPRE GRACIAS GRACIAS Y ARRIBA EL FORO JAJAJA UN BESOTE
1)
Moc odpowiedziec na kazda wiadomosc ktora czytam bo wypelniaja mnie miloscia smiechem niespodziankami i dobrymi momentami ale moge was upewnic ze wszyscy jestescie zawsze ze mna . zawsze mowilem/am wam ze jestesmy druzyna/grupa i w grupie zawsze wszystko wychodzi lepiej. tak wiec kazdy z Was jest wazny sla mnie. nie zapominam tego co robicie codziennie dla forum i za wspieranie mnie . dziekuje dziekuje uwielbiam Was
2) Jak moge wam "zwrocic" to co dla mnie robicie ?
dawno nie wchodzilem/am na forum ale nie dlateog ze nie chcialam i wiecie o tym. dziekuje baardzo ! jestem szczesliwa za nagode jaka wygralismy bo jest dzieki wysilkowi i poswieceniu z waszej strony. poza tym jest to pierwsza nagroda jaka otrzymuje z nagrod mlodziezy i bardzo duzo dla mnieznaczy.gdy sie o tym dowiedzialam nastepnego dnia dalo mi straasznie duza satysfakcje i ochote do kontynuowania tego co robie bo sie oplacilo. uwielbiam Was ! chcialabym byc tam z Wami ale nie moglam przez moje nagrania mojego grzechu - kolejna rzecz ktora mnie bardzo uszczesliwia! ale strasznie lubie historie i mysle ze to dobry projekt wiec mam nadzieje ze sie Wam podoba.
ciesze sie z okazji zaspiewania piosenki z telenoveli z Reikiem bo sa to super piosenki qiec moge wam powiedziec ze czuje sie swietnie y mysle ze to moment ktory powinien trwac dlugo. Wiecie ze ja zawsze jestem tutaj i bede jak zawsze bardzo bardzo dziekuje buziaki i Arriba forum !!

domyslam sie ze to z jakiejs oficjalnej strony fanklubu jakiejs natali oreiro czy cos takiego ?;)
dziekuje :****
hehe byłas blisko-maite.
moge wstawic na forum?:)
oki. jesli mozesz nie przypisywac sobie to bylo by milo haha tipo :dzieki chiquicie czy czy cos ;)