Na dzisiaj potrzebuje

Temat przeniesiony do archwium.
Przetlumaczyc pilnie trzy zdania. Czy znalazłby ktoś czas, proszę.
A mianowicie: C. wiele o Pani mówił. To jak się o Pani wyraża mówi samo za siebie jaką jest Pani Mamą. Chciałabym, żeby Pani wiedziała, że poznanie Pani byłoby największym zaszczytem i prezentem dla mnie. Proszę dbać o niego, bo bardziej tego nigdy nie potrzebował.
C ha hablado mucho de Usted, y por la manera de la que lo había hecho, se ve lo buena madre que es Usted. Me gustaría que supiera que la posibilidad de conocerla sería un gran honor y mejor regalo para mí. Por favor, cuíde de él porque probablemente nunca antes lo ha necesitado tanto.
Gracias Dopiero sie uczę :)
To już poszło do Jego mamy?
Fajne błędy. BUHAHAHA
Ten tekst, który napisała BeaI, to chyba jakieś żarty były... Czy rzeczywiście błędy? BeaI, ile lat tu już siedzisz i kpisz sobie z ludzi?
edytowany przez Pedrito_88: 05 mar 2012
Nie jestem tu, aby pomagać (od tego są "egzperci"), ale są błędy. I nie chodzi bynajmniej o akcenty.
Nie będziemy dłużej owijać - są poważne błędy gramatyczne.
jak wiesz, dla mnie nie jestes wyrocznia w hiszpñskim i mam w d...twoja opinie,popraw, niech inni tez sie posmieja z twoich umiejetnosci,poprawke mozna wstawic tylko w ostanim zdaniu, ciekawe palanciki czy wiecie gdzie, matolki :)))))
1. Prosba byla o przetlumaczenie 3 zdan - co zostala zrobione.
2. To bylo 3 dni temu, a w temacie czytamy: "na dzis".
---------
Temat zamkniety.
Salu2, Una...
To w koncu jak ma byc:-) ??? Mama ma otworzyc list w lipcu Moze do tego czasu naucze sie na pamiec ;-)
Jest dobrze, nie przejmuj sie trolami. Oddaje w pełni sens tego co chcesz przekazać. W ostatnim zdaniu rzeczywiście można trochę poprawić ale to zostawiam autorce.
Autorka tlumaczenia juz wczesniej napisala, ze w ostatnim zdaniu jest blad, ale nie mam zamiaru niczego poprawiac, paso de este foro i nie przeszkadzaja mi trolle, przeraza mnie admin i jego podejscie do wszystkiego, paso
Bardzo dobrze BeaI. !

C ha hablado mucho de Usted, y por la manera de la que lo había hecho, se ve lo buena madre que es Usted. Me gustaría que supiera que la posibilidad de conocerla sería un gran honor y mejor regalo para mí. Por favor, cuíde de él porque probablemente nunca antes lo ha necesitado tanto.

Tylko:
C. me ha hablado mucho de usted, y por la manera en que lo ha hecho, ......

Saludos,
7ieteLAB.
C ha hablado mucho de Usted, y por la manera de la que lo había hecho, se ve lo buena madre que es Usted. Me gustaría que supiera que la posibilidad de conocerla sería un gran honor y mejor regalo para mí. Por favor, cuide de él porque probablemente nunca antes lo había necesitado tanto.
edytowany przez Kazik84: 26 mar 2012
Temat przeniesiony do archwium.