Co to oznacza? Problemy z paczka

Temat przeniesiony do archwium.
Witam , czy ktoś z was mógłby mi pomoc i powiedzieć co to dokładnie oznacza ? "Estoy asustada, no encuentro el numero y tengo miedo que tu premio se haya perdido " Mianowicie chodzi mi o to czy ona mówi ze nie może znaleźć numeru śledzenia paczki czy chodzi o to ze wysłała ja bez tej opcji ?
"Estoy asustada, no encuentro el numero y tengo miedo que tu premio se haya perdido "
Przestraszylam sie, nie znajduje numeru (wysylki) i boje sie, ze twoja nagroda moze przepasc.

Mianowicie chodzi mi o to czy ona mówi ze nie może znaleźć numeru śledzenia paczki czy chodzi o to ze wysłała ja bez tej opcji ? To pierwsze. Zdrugiej strony, kazda przesylka ma swoje referencje (numery, kody) wiec ta druga opcja jest praktycznie niemozliwa ... chyba, ze to wyslala przez jakas osobe a nie agencje transportowa czy poczte.
Dziękuję bardzo:) Nie, podobno wysłała ja normalnie na poczcie , pamiętam ze jakoś na początku maja sprawdzała czemu do mnie jeszcze paczuszka nie doszła i powiedzieli jej ze paczka znajduje się już w Polsce i na dniach powinna do mnie dojść ... :(