stacja po hiszpansku

Temat przeniesiony do archwium.
czesc, czy moglby mi ktos podac informacje w jaki sposob moge ogladac jakokolwiek stacje po hiszpansku. slyszalam, ze jest to wylacznie na antenach satelitarnych mozliwe, jesli tak to na jakich i czy wiele jest takich stacji? Z gory dzieki
na zwykłej antenie satelitarnej znajdiesz max do 5 programów: TvE, Andalucia, program typu tele market non stop, wrózka ktora tez wróży non stop. Na antenie cyfrowej można znaleźć do 20 programów hiszpańskich. Zamierzam sie zaopatrzec w cyfrową. Przy okazji czy ty jesteś tą alexią85 ktora kiedys zrobila wpis dotyczący iberystyki w Sosnowcu. jesli tak to bardzo mocno proszę o kontakt. Mój numer [gg]
Witam!!!
Od kilku lat posiadam dekoder cyfrowy i muszę Wam powiedzieć, że wcalr nie jest tak, że na antenie cyfrowej znajduje się około 20 programów hiszpańskojęzycznych. Kilka tygodni temu platforma OLISAT postanowiła odłączyć 5 kanałów (tzn,zostały one zakodowane), tak więc obecnie mam 2 programy z Hiszpanii :TVE - który jeszcze rok temu był fantastyczny, a w tej chwili ciężko w ciągu całego tygodnia obejrzeć coś ciekawego;i Canal 24 horas (odp.naszego tvn24) poza tym jest właśnie kanał, na którym siedzi wróżka całą dobę, kolejny to 24 h zakupy, no i ostatni to 24h modlitw, Euronews espańol i wierzcie mi więcej nie ma!!! Oczywiście jak się nie ma co sie lubi...więc oglądam najczęściej Tve bo to zawsze kontakt z językiem. Ale uwarzajcie w salonach czy to polsatu czy cyfry bo i tak będa przekonywac Was że jest około 50 kanałów - jest tyle ale po kupieniu kolejnej złączki czy czegiśtakiego za 200 zł.pozdrawiam.papa.dorota
Czesc a czy przy np. Olisat trzeba placic miesieczna oplateza uzytkowanie?
Tak to ja jestem to alexia a na tym forim podawalam juz moj numer gg
to ciesze sie ze ty to ty. Wiem ze podawalas swoj numer gg, i pisalam do ciebie kilkakrotnie, ale niestety ani razu nie uzyskalam odpwowiedzi od cibie. Bede bardzo wdzieczna jak napiszesz do mnie. Gosia
wiesz co wydaje mi się, że tak trzeba płacić jesli chcesz je mieć w pakiecie ale nie bardzo wiem czy płacisz u nas czy na konyo platformy!pamiętam tylko jak leciał pasek z informacją, że od dnia tego i tego platforma nadaje wyłącznie jako prywatna i oczywiście było podanych kilka numerów pod którymi możesz isę skontaktować, ale nie myśl, że olisaty to było coś super jeden był z Chile jeden z Kuby jeden to informacje a pozostałe nawet
nie zapisały mi się w pamięci!!
pozdrawiam jak potrzebujesz jeszcze jakis informacji to pisz na [gg]
Temat przeniesiony do archwium.