Baaardzo proszę o tłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo proszę o przetłumaczenie tych zdań. W poniedziałek muszę je oddać, a hiszpańskiego nie znam ni w ząb. Będę baaaardzo wdzięczny.
Z góry baaardzo dziekuję.

Nazywan się Daniel.
Urodzilem się... we Wrocławiu wieć mam 21 lat.
Mieszkam we Wrocławiu.
Na codzień studiuję dziennikarstwo i pracuję w radiu jako prezenter.
Lubię swoją pracę bo pozwala mi się rozwijać a także stwarza możliwość poznania wielu ciekawych ludzi.
Mójó dzień zaczyna się o godzinie 7 kiedy to idę na uczelnie.
Wracam o godzinie 15, jem obiad i chwilę odpoczywam.
O godzinie 17 jadę do pracy.
Od godziny od godziny 21 prowadzę program, a na następnie wracam do domu.
W domu jestem ok. godziny 24.
Jem kolację i kładę się spać.
I tak codziennie.
Moje zainteresowania oprucz pracy to muzyka, która jest z nią związana, dobry film a także żeglarstwo.
Niestety nie mam zbyt dużo wolnego czasu, bo mój jedyny dzień wolny to piątek, ale nie narzekam.
Moje marzenie to dostać zaliczenie z Hiszpańskiego.
Co Ty robiles przez tyle czasu? skoro nei nzasz języka hsizpanskiego po co ci zaliczenie? co ic w tym pomorze skoro sam go nei umiesz... ja bym ci pomgola ale nei umie sama ;(
Nazywan się Daniel. Me llamo Daniel.

Urodzilem się... we Wrocławiu wieć mam 21 lat. Nací en Wrocław y tengo 21 ańos.

Mieszkam we Wrocławiu. Vivo en Wrocław.

Mójó dzień zaczyna się o godzinie 7 kiedy to idę na uczelnie. Mi dia empieze a las 7 cuando voy a la escuela.

Wracam o godzinie 15, jem obiad i chwilę odpoczywam. Vuelvo a las 15, como y descanso.

O godzinie 17 jadę do pracy. A las 17 voy al trabajo.

W domu jestem ok. godziny 24. Vuelvo a casa a las 24 aproximadamente.

Jem kolację i kładę się spać. Ceno y voy a la cama.

I tak codziennie. Sí es todos los dias (ale nie jestem pewna czy tak)

Moje zainteresowania oprucz pracy to muzyka, która jest z nią
>związana, dobry film a także żeglarstwo. Me gusta la musica, las peliculas interesantes...

Reszty nie jestem pewna i wolę ci nie mącić w głowie.
Un saludo
przepraszam bys mi rowniez mogl pomuc musze opisac swoja rodzine
1. jestem dziewczyną:)
2. spróbuję, w miarę możliwości, ale co konkretnie?
oj przepraszam:)
miejwiecej o to:
moja rodzina jest 4 osobowa Mama jerst osoba szczupla Ma krotkie wlosy o kolorze brazowym Oczy duze błekitne i tak cos w tym stylu o tacie i siostrze a i ze siostra nosi okulary a tata ma wasy kolory i tam reszte napisz jak ci wygodnie z gory bardzo mooooocno dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!11
chodzi tylko jak wygladaja moi czlonkowie rodziny
Mi familia tiene cuatro personas. Mi madre es delgada, tiene el pelo corte, los ojos grande(s) y azules. Mi padre es gordo y bajo, tiene la barba (broda, nie pamiętam jak są wąsy). Sus ojos son verdes. Es muy guapo. Mi hermana lleva las gafas, es rubia, muy alta y delgada. Es guapa y tiene el pelo largo.

Nic oryginalnego, ale zawsze:)
Un saludo
dziekuje stokkkkkkkkkrotnie
jeszcze raz dzieki dzieki
ja tez poprosze o pomoc. pisze wlasnie wypracowanie o Polsce (plusy i minusy) i chcialabym napisac, ze "drogi w Polsce sa w bardzo zlym stanie". jak to napisac? estan en mal estado?
de nada I POPRAWIAM LITERÓWKĘ!!!!

w zdaniu o matce: el pelo cortO.
niestety nie mogę ci pomóc;( nie wiem jak będzie "drogi są bardzo w złym stanie... nawet nie mam pomysłu
poprawnie tylko "lleva gafas"

Pozdrawiam.
byloby lepiec powiedziec "y asi son todos los dias"
Espero no llegar tarde :))....
Na codzień studiuję dziennikarstwo i pracuję w radiu jako prezenter. Cada dia estudio periodismo y trabajo en la radio como presentador.
Lubię swoją pracę bo pozwala mi się rozwijać a także stwarza możliwość
poznania wielu ciekawych ludzi. Me gusta mi trabajo pues me permite desarrollarme y tambien crea la posibilidad de conocer a mucha gente interesante.
Od godziny od godziny 21 prowadzę program, a na następnie wracam do domu. A partir de las 21 dirijo un programa, y seguidamente vuelvo a casa.
Moje zainteresowania oprucz pracy to muzyka, która jest z nią związana, dobry film a także żeglarstwo. Mis aficiones aparte del trabajo es la musica, que esta con ello relacionada, buenas peliculas y tambien la vela.
Niestety nie mam zbyt dużo wolnego czasu, bo mój jedyny dzień wolny to piątek, ale nie narzekam. Desgraciadamente no tengo demasiado tiempo libre, pues mi unico dia libre es el viernes, pero no me quejo.
Moje marzenie to dostać zaliczenie z Hiszpańskiego. Mi sueño es aprobar el examen de español.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa