ćwiczenia ze słuchu

Temat przeniesiony do archwium.
Hej, może mi ktoś polecić jakąś stronkę z nagraniami hiszpańskimi lub ćwiczeniami ze słuchu? Będę bardzo wdzięczna!! Saludos ;)
nie wiem na jakim jesteś poziomie z hiszpańskiego, ale polecam najnowszy numer Nizbędnika tam jest program do nauki hiszpańskiego - moim zdaniem rewelacyjny! Gazeta kosztuje okolo 8 zł. Pozdrawiam.Dorota
A możesz dokładnie napisać jak ta gazeta się nazywa bo nie kojarze ??
Z góry dziękuję
iSaludos!
Komputer Świat -NIEZBĘDNIK NR OD LUTEGO DO MAJA WIĘC dopiero co wyszedł kosztuje 8,50 zl
kupilam za poleceniem Dortik :)) mimo że podstawy to może się kiedyś komus przyda
wlasnie o podstawy mi chodziło..:) dzięki.. a są tam nagrania? Bardzo mi zależy na słuchaniu..:)
wydaje mi się tak. Jeszcze nie sprawdziłam tego dokładnie
tak są nagrania , są ćwiczenia na rozumienie ze słuchu, wiele krzyżówek - polecam gorąco!!!
mysle, ze ta stronka jest fajna:
http://www.bbc.co.uk/languages/spanish/

ona jest dla osob anglojezycznych, ktore sie ucza hiszpanskiego, ale to chyba nie problem, bo z tego co kojarze to uczysz sie tez angielskiego.

jakbys chciala jeszcze jakies inne linki stron do nauki hiszpanskiego (z tym, ze nie za duzo w nich do posluchania i wszystkie tez sa po angielsku!) to daj znac i Ci podam:) Niektore sa naprawde bardzo fajne(=wartosciowe).
Ok, dzięki za wszystko..
Ps: tak, uczę się angielskiego, a jak przetrawię, to co juz mam, napewno się zgłoszę..;)
Muchas gracias y saludos!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Inne