Hola,tio

Temat przeniesiony do archwium.
Mam pare pytan do ponizszego tekstu,
Przeczytałam w poprzednich wpisach ze cabron to sku...syn.
Czy w tym tekscie tez to nalezy tak tłumaczyć?Wogóle to jak ktos potrafi,to poprosze o tłumaczenie.W zamian polecam sie z niemieckiego.

Hola tio!! Que pagina tienes!! A decir verdaad es de puta madre pero necesita un poco trabajo con grafico,sabes. Quando vas a Polonia cabron, ee?? Queria verte y festejar contigo con mucho de alcohol, como antes!!
eee..ostry text ;)

"Czesc wujku!Ale masz strone!Prawde mowiac jest kur...ska ale grafika wymaga wiecej pracy.Kiedy jedziesz do Polski,sk..synie,ee? .Chcialbym cie zobaczyc i poiprezowac z duza iloscia alkoholu,tak jak dawniej."

Heh,najwyrazniej latynosi po prostu zamiast "stary"-jak np. Siema stary! wola uzyc "i hola cabrón!"A ten wujek to nie wiem skad sie wzial..moze to tez kolejny ciekawy zwrot :)
tutatj "hola tio" znaczy coś w rodzaju "czesc stary", "czesc koleś", itp. strosuje się to też do dziewczyn, tyle że oczywiście "tia"
muchos besos

ps. to bardzo popularny zwrot, warto go sobie zapamietac :)
"hola tio" znaczy tutaj cos w rodzaju "czesc stary", "czesc koles", itp. odnosi się to tez do dziewczyn, tyle ze jest oczywiscie "tia". to bardzo popularny zwrot, warto go sobie zapamietac
muchos besos
sorry, ze napisalam 2 razy, jakies bledy mi tu wychodzą
sorry,ucze sie dopiero od 2 tygodni hiszpanskiego?ale który zwrot znaczy:kur..ska strona?puta? a co znaczy w takiz razie/juz z innej beczki/ a hast luego puta?
puta to wlasnie jest kur...
ale sa rozne lacznia i wariacje... np de puta marde znaczy kurewska...
a nie moze byc zajebista?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Szkoły językowe