tlumaczenie piosenki el poder de tu amor

Temat przeniesiony do archwium.
prosze ladnie o przetlumaczenie tego utworu

El Poder de tu AmorTengo que reconocerque me sorprendi el amor.Me enamor de sed,y t eres el agua.Desnudo al aire libreestaba mi coraznhablando solitocon su corazn.El poder de tu amorque me eleva a lo profundocomo un globo hasta el cieloEl poder de tu amorme sumerge a las alturasY me corta la respiracinYo te juro, no mientoque tu amor tiene ese poder...Decir que te amo hasta la lunaeso no bastara menos que haya otra luna,en la eternidadLos seres slo son humanossi saben justificarque son ms humanos,si pueden amar.El poder de tu amor ...De nube en nube,va el amor...De rama en rama,va el amor...De beso en beso,va el amora la cama...El poder de tu amor...
Władza(potega,moc) twojej miłośći.Muszę rozpoznać czym zaskoczyła mnie miłość.Zakochałam sie z pragnienia,a ty jestes wodą.Rozebrany na wolnym powietrzu był moim sercem rozmawiającym sam z swoim sercem.Wladza wtojej miłości głeboko wznosi mnie jak z ziemi do nieba.Przysięgam ci,nie kłamie ze twoja miłość ma tą władze.powiedziec ze kocham cie az do księżyca,nie wystarczyło by w wieczności.Istoty są ludzccy jesli umieją usprawiedliwić ze są ludzccy jesli mogą kochać.Władza twojej miłości.Zcgmury na chmure,idzie miłośc...z gałedzi na gałądż idzie miloość...z pocałunku na pocałunek idzie miłośc do łóżka...Władza(moć ,potaga)twojej miłośći

masz bardzo nieczytelnie napisane
Desnudo al aire libre estaba mi corazn hablando solito con su corazn
to porawka do mojej wersji która gdzies tu jest
Moje obnażone serce stało na wolnym powietrzu rozmawiając z jej sercem.

« 

Pomoc językowa

»

Inne