Prosze o pomoc. Envio las fotos...

Temat przeniesiony do archwium.
Hej. Proszę o pomoc. Chcę napisać do znajomego maila po hiszpańsku, lecz nie uczę się tego języka. Tyle udało mi się wypocić: Proszę o spr/przetłumaczenie itp Z góry dzięki:]

¡Hola!¿Qué tal?

Me llamo Sylwia, soy polaca, która robiła z tobą zdjęcie. Envio las fotos a tu.
Jak wrażenia po JMJ?
Możesz napisac coś o sobie?¿Qué haces?
Quiero aprender español. Mam nadzieje, że mi się to uda.

Pozdrowienia. Bye
czesc ja sie troche ucze hiszpanskiego haahah twój kolega na pewno sie domysli o co biega w liscie hahaaha ;) moim zdanie powinno wygladac to tak:

Hola! Que tal?
Me llamo Sylwia, soy polaca. Hice las fotos contigo. Recuerdas?
Ahora voy a enviarte unas fotos. Que tal despues de JMJ?? Puedes escribirme algo de ti?Que haces etc. Quiero aprender espanol y tengo esperanza que todo vaya bien. haha
espero a tu respuesta...
Adios!!
mniej wiecej napisal tak:
czesc jak si masz
mam na imie sylwia jestem polką. Robilam z toba z zdjecia pamietasz?
teraz wysylam ci kilka fotek. Jak wrazenia po JMJ?? mozesz napisac cos o sobie?? Co robisz itp. chce uczyc sie hiszpanskiego y mam nadzieje ze wszystko pójdzie dobrze
czekam na odpowidz pa
oooo cos takiego ahhahahah
saludos!
sorki ze troche nie na temat ale bylas tez moze w grupce eksperymantalnej ['magis]? bo wnioskuje ze chodzi o SDM :)
Hej! Karolina dzieki wielkie za pomoc. Tylko czemu się śmiejesz?:P Coś napisałam śmiesznego czy jak:]
Popo- nie byłam w "grupce eksperymentalnej". Byłam z diecezją drohiczyńską. A czemu pytasz? Też byłeś/as w Kolonii?
ja przed kolonia bylem w magisowym eksperymencie (krakow) - najpierw w luksemburgu, pozniej w loreley nad renem. sporo bylo tam hiszpanow wiec myslalem ze tez tam moglas uczestniczyc
Hej proszę o przetłumaczenie maila! Nie wszystko rozumiem:) Z góry thx

Me encanta que me escribas, a mi me gustaria tener una linda amistad contigo.

Mi nombre es Reinaldo Bracho , tengo 22, vivo en caracas - venezuela.

soy estudiante de filosofia en la universidad central de venezuela UCV. Me gusta ir al teatro, y a los museos, porque me apciona el arte, tambien me gusta bailar. Algunas veces salgo con mis amigo a " rumbear" es decir a la de fiesta. Caracas es muy divertida, a los venezolanos nos gusta bailar y pasarla muy bien.

En la JMJ la pase muy bien me diverti muchiosimo, ahora ya me encuentro en mi pais.

Espero saber tambien de ti se despide

REY

NOTA: las foto no me llegaron por favor enviame la que nos hemos tomado juntos y la mas bellas que tengas
Me encanta que me escribas, a mi me gustaria tener una linda amistad contigo.
Super, żę do mnie napisałaś, chciałbym się z tobą zaprzyjaźnić.
Mi nombre es Reinaldo Bracho , tengo 22, vivo en caracas - venezuela.

soy estudiante de filosofia en la universidad central de venezuela UCV. Me gusta ir al teatro, y a los museos, porque me apciona el arte, tambien me gusta bailar. Algunas veces salgo con mis amigo a " rumbear" es decir a la de fiesta. Caracas es muy divertida, a los venezolanos nos gusta bailar y pasarla muy bien.
Jestem studentem filozofii na uniwerku ucv w Wenezueli.Lubię chodzić do teatru, muzeów, pasjonuję się sztuką, lubię też tańczyć. Czasem wychodzimy z przyjaciółmi się pobawić. Caracas jest bardzo rozrywkowe, a wenezuelczycy lubią tańczyć i dobrze się bawić.
En la JMJ la pase muy bien me diverti muchiosimo, ahora ya me encuentro en mi pais.
Na jmj świetnie się bawiłem, teraz jestem w moim kraju.
Espero saber tambien de ti se despide
Chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej o tobie
REY

NOTA: las foto no me llegaron por favor enviame la que nos hemos tomado juntos y la mas bellas que tengas
Zdjęcia do mnie nie doszły, proszę prześlij mi to, na którym byliśmy razem, najładniejsze jakie masz.
Dzieki bardzo za wszelką pomoc. Możecie sprawdzić jeszcze to:

Hola!
Qué tal?
Tu quisiera que escribiera algo sobre mí así que estoy escribiendo.

Vivo en una ciudad pequeña, que tiene 15 mil ciudadanos.
Este año tengo un examen. El año próximo estoy comenzando mi educación en la universidad. Deseo (quero- którego słówka użyc i dlaczego?) estudiar inglés o administración o estudios europeos.
Me gusta ...
Temat przeniesiony do archwium.