el mariachi

Temat przeniesiony do archwium.
bardzo prosze o tlumaczenie piosenki z filmu desperado..obawiam sie ze juz ktos gdzie to tlumaczyl, jednak jestescie tacy parcowici ze niesposob przejrzec wszystkie posty..

a zalezy mi gdyz zastanawiam sie czy nie wybrac tej piosenki na wyjatkowo romantyczna okazje, ale boje sie ze tekst bedzie zgrzytem...

Soy un hombre muy un grado
Que me gusta lo mejor
Hay mujeres no me faulta
En el dinero de lamor
En entienda me cabajo
Ho la cierda lo major
Las estralles se la luna
Las medica donde vo
Hay ya ya ye
Hay ya amor
Hay me morena`
Lo me con esson
Me gusta tocar guitara
Me gusta tocar el sol
Mariachi me compania
Quando canto mi cancion
Me gusta tomar mi scopes
Aqua lentes lo major
Tambien el tequila blanko
Por su Sali es sabor

bardzo dziekuje!
muy HONRADO, a nie UN GRADO....jejj ;-)
szczerze to caly tekst poprzekrecany xD
heh, kolezanka pewno hiszpanskiego za bardzo nie zna i ze sluchu pisala. Faktycznie bzdury wyszly
raczej nie ze sluchu, bo gdzies w necie ten tekst widzialam juz;p
serio!! jeeej! hihihihi przepraszam was.. taki wlasnie w necie znalazlam!! a hiszpanskiego to ni w ząb! wiem co znaczy corazon ;) ! i tyle! ale za to czytałam Don Kichota, to sie liczy? co prawda nie w oryginale:/

dzieki za linka. przeczytałam tłumaczenie i.. załuję! po hiszpansku to jednak duzo, dużo lepiej brzmi! ale na pierwszy taniec młodej pary sie nadaje;)

bardzo dziekuje
pozdrawiam
aha i jeszcze jedno!! ja wiedziałam ze ostatnie słowa to 'corazon' a nie 'con esson'! no! nie jest ze mna tak zle!

:)
heh, dobre, ja przeczytalam tylko pierwsza linijke i napisalam komentarz, hihi, a teraz patrze..no tak, wydaje mi sie ze ze sluchu to ciezko by bylo z az takimi bledami napisac, moze to ktos tak specjalnie do neta wsadzil.....chociaz kto ich tam wie...;-)
besitos
Hola!
macie mp3 z ta pioseneczka?? Jezeli ktos ma to przeslijcie na [email] z gory muchas gracias :) besos :*
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa