kategoria: Nauka języka hiszpańskiego / forum: Pomoc językowa
[konto usunięte]
20 wrz 2005
Uczę się hiszpańskiego trzeci rok ale nie mam funduszy na pomoce naukowe. Dlatego jeśli ktoś mógłby wysyłać mi na mojego maila od czasu do czasu jakieś testy, zadania, teksty do tłumaczenia a póżniaj sprawdzać to bardzo proszę. Piszę ten list ponieważ jestem zdesperowana. A i mam 14 lat, mój mail to [email] proszę o szybką odpowiedż. Będę bardzo wdzięczna i napewno będę uczyła się z tego co mi przyślecie! Dziękuje pa.
Cóż, mam dostęp do pewnych materiałów. Mogłabym Ci coś przesyłać, jeśli chcesz (ale z kluczem, bo nie mam czasu na sprawdzanie).
Tylko powiedz, na jakim mniej więcej jesteś poziomie, ok?
[konto usunięte]
20 wrz 2005
Aha, i mała uwaga - powinno być "pomóżcie" ;)
abellina
20 wrz 2005
hmm...a czy jestes na takim poziomie,by mogła by Cię zainteresować matura z hiszpańskiego???
jesli masz czas możesz odwiedzac czasem mojego bloga.sa tam czesto teksty po hiszpańsku.W prawdzie przetłumaczone,ale mogłabyś przecież nie podglądać:P
www.abellina.blog.pl
nookie182
20 wrz 2005
Litty, czy mi też mogłabyś coś pzresłać. Interesuje mnie wszystko od poziomu podstawowego do zaawansowanego. Mam też trochę materiałów na wymianę.
[email]
[konto usunięte]
20 wrz 2005
Litty ! Czy mogłabyś mnie też przysłać te materiały? z góry dzięki [email]
Elina
20 wrz 2005
Hej hej! Kochana Litty ja też bardzo proszę o te materiały. Właściwie dopiero zaczynam się uczyć hiszpańskiego. Czy mogłabyś mi też napisać jaka według Ciebie jest w miarę skuteczna metoda nauki tego języka. Bardzo mi zależy na tym żeby chociaż trochę umieć się dogadać. Z góry dziękuję!
desaparecida
21 wrz 2005
Litty czy mi tez moglabys przeslalac jakies materialy?? z gory dzieki moj mail [email]
KasiaZ83
21 wrz 2005
Dopiero zaczynam uczyć się jezyka hiszpańskiego i będę wdzięczna za jakiekolwiek materiały do nauki. Mój e-mail to: [email] Z góry bardzo dziękuję za pomoc :). Pozdrawiam Kasia Z.
Jesli to mozliwe.rowniez bardzo prosze o matrialy
Pozdrawiam Serdecznie!
[email]
[konto usunięte]
21 wrz 2005
moge ja tez o to prosic? od podstawowych podstaw ;) [email] thx ;)
[konto usunięte]
23 wrz 2005
Jestem początkująca i byłabym bardzo wdzięczna za podesłanie materiałów do nauki. Mój mail: [email] Z góry dziękuje!
ouija
23 wrz 2005
hej:) ja rowniez dopiero zaczynam sie sama uczyc jezyka.. bede bardzo wdzieczna za podzielenie sie rowniez ze mna materialami, napewno bardzo mi pomoga!! serdecznie z gory dziekuje!! Olga [email]
ouija
23 wrz 2005
hej:) ja rowniez dopiero zaczynam sie sama uczyc jezyka.. bede bardzo wdzieczna za podzielenie sie rowniez ze mna materialami, napewno bardzo mi pomoga!! serdecznie z gory dziekuje!! Olga [email]
desayuno
23 wrz 2005
to mnie też coś wyślijcie jak możecie :) mój [email] z góry
martin_19pl
23 wrz 2005
to ja tez bym poprosił:): [email]
kalla
23 wrz 2005
.. ja również bardzo chciłabym prosić o jakiekolwiek materiały...
Będę bardzo wdzięczna za nie :) besos
mój mail [email]
kategoria: Nauka języka hiszpańskiego / forum: Pomoc językowa