Zapraszam na nową stronę: www.e-jezyk.pl

Temat przeniesiony do archwium.
Od 6 grudnia dostępna jest w internecie administrowana przeze mnie nowa strona poświęcona Hiszpanii oraz nauce języka hiszpańskiego:

http://www.e-jezyk.pl/hiszpanski
(ang.pl robi świetną robotę, ale im więcej stron tym lepiej:)

Strona świeża, więc zapraszam wszystkich do przejrzenia treści zawierającej m.in.
- kursy online (30 lekcji z ćwiczeniami na bieżąco poprawiającymi błędy),
- słownik online (polsko-hiszpańsko-polski, angielsko-hiszpańsko-angielski czy włosko-hiszpańsko-włoski),
- bazy danych szkół językowych w kraju i za granicą,
- bazy danych tłumaczy,
- inne ciekawostki (np. artykuł: Jak założyć własną firmę w Hiszpanii).

Portal jest efektem wielkiego zainteresowania (mojego, jak i moich przyjaciół) Hiszpanią, językiem hiszpańskim oraz kulturą innych krajów śródziemnomorkisch i gorąco zapraszam wszystkich podzielających do zainteresowanie.

ps. Wszelkie komentarze, porady czy chęć współpracy jak najbardziej mile widziane.
¡Saludos a todos! - Si suena como SPAM perdoname, por favor.
Otwierając Twoją stronę, nie spodziewałam się zobaczyć czegoś TAK fajnego! :)
Gratulacje, bo strona jest naprawdę dobra.
Czego brakuje?? Hmm... trudno mi powiedzieć, bo nie zerknęłam do wszystkich działów, ale na pewno przydałyby się nagrania.
Jest b. mało stron z udźwiękowionymi materiałami... mam nadzieję, że Autor strony rozważy ten pomysł :)
Dzięki Litty za słowa uznania! :)

Co do nagrań, to będą - jak najbardziej, ale dopiero od marca tak na oko
(od stycznia przenoszę się do Alicante i wraz ze znajomymi hiszpanami mam zamiar na początek dograć dialogi do poszczególnych lekcji)

ps. no i aktualnie tworzą się ćwiczenia do lekcji (bo nie wszystkie jeszcze są :)
Grejt! En serio eso es buena pagina. (pewnie w tym prostym zdaniu jest niejeden błąd, ale trza się przyzwyczajać :P) Naprawdę szczere kongratulejszyn. Chociaż nie masz w gazetach hiszpańskich dziennika "El pais"!!! Ale i tak stronka jest wypas - świetne działy, fajny kurs on-line (jestem w trakcie) - popracował bym jedynie nad wyglądem strony, bo jest trochę miałki.

Powodzenia w prowadzeniu stronki i Feliz Navidad!!!
gratulacje!
rzuciłem okiem i widzę, że czeka mnie wiele godzin nauki już nie tylko na ang.pl,
uczę się hiszpańskiego jedynie w taki sposób i siedzę na stronce tylko 20-30 min dziennie, więc chyba potrwa to parę lat.
polecę znajomym
Pozdrawiam
Czesc!
Równiez hiszpańskiego ucze sie tylko i wyłącznie przez internet....a to z powodu braku czasu na kurs no i.....mieszkam w małym miescie i nie miałabym czasu na dojazd do sasiedniego miasta......
Stronka naprawde mnie MIŁO ZASKOCZYŁA......czym wiecej takich stron tym lepiej....tacy ludzie jak Ty pozwalaja nam uczyc sie hiszpanskiego we własnym zakresie i dają nam na to możliwości za co nalezy Ci sie WIELKIE DZIEKI:*:*:*
Pozdrawiam!!
SUPER!!!Bardzo ciekawa strona,roznorodna,ciesze sie,ze moge z niej korzystac,bardzo dziekuje za trud wszystkich,ktorzy sie przyczynili do jej powstania!!!!POZDRAWIAM!!!
w jakim programie robiłeś tą strone?

ps. busco programas de creacion de paginas web.
czy to jest poprwanie to nie wiem, ale mam nadzieje, ze zrozumieliście:)
salu2
notatnik:)
jeje, a bardziej "profesjonalne"?
w notatniku za duzo roboty. juz tak robilam kiedys i mam dosyc:)
Dzięki za pozytywny odbiór, bo bez niego sensu istnienia strony brak.....
.....a jeśli chodzi o kurssy to sprawdzane były kilka razy, ale jak ktoś znajdzie jakieś błędy, niech daje szybko znać.

ps. Odpowiedź techniczna - strona tworzona w pajączku (nieco bardziej zaawanawanypa niż notatnik :) - ale na bazie wypróbowanych jeszcze w notatniku tagów i skryptów...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa